Ово је текст за све очеве који имају ЋЕРКЕ

0
(Фото: Депозитфото)

Тате дају пример ћеркама како би мушкарци требало да их третирају у животу. Однос између родитеља утиче на формирање ћеркиног става о томе шта може да очекује од јачег пола.

Супруг треба да покаже љубав и поштовање према супрузи, да се понаша онако како би волео да једнога дана неко третира његову мезимицу. То ће помоћи ћеркама да изграде самопоштовање и схвате да треба да буду вољене.
За јачање самопоуздања је важно да се детету говори да има и физичку и духовну лепоту. Утицај вршњака, друштвених мрежа, као и недостижних и сурових стандарда лепоте, могу да поколебају њихово самопоштовање. Зато их треба стално подсећати и уверити у то колико су лепе.

Вршњаци могу да поколебају и најсигурнију особу и ту је улога оца пресудна!

Без обзира на године, ћерки је увек потребна безусловна очева љубав. Желеће да је он саслуша, разуме и пружи подршку када јој је потребно. Отац увек мора да нађе времена за своју миљеницу, да одговори на њена питања и задовољи њену знатижељу.

Он жели да своју принцезу заштити од свих опасности, па чак и од момака. Често мисли да је још млада за емотивну везу и да нико не заслужује његову драгоцену ћерку. Зато очеви морају да схвате да ће једнога дана она напустити родитељски дом и изградити сопствени живот

Прочитај још: 

 Новости

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.