НЕМАЧKА НА НОГАМА – ПОЧЕО ОТПОР: “Нећемо да носимо брњицу и хоћемо природни имунитет уместо вакцине”

3

У Берлину се одржава скуп под називом “Kрај пандемије – дан слободе”, а међу њима су они који се противе рестриктивним мерама против епидемије коронавируса.

Скуп се одржава док у Немачкој влада растућа забринутост због поновног ширења вируса.




Демонстранти су уз звиждуке и повике, међу којима су неки носили маске, прошетали улицама Берлина до једног парка где се очекује даље окупљање.

На протесту су транспаренти “Kорона, лажна узбуна”, “Приморани смо да носимо брњицу” и “Природни отпор уместо вакцине”. Неки демонстранти узвикују “Ми смо овде, ми смо гласни јер нам је одузета слобода”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




Међу демонстрантима који се противе санитарним мерама има људи разних опредељења, од присталица теорија завера до симпатизера десничара популиста.

У Немачкој је крајем априла почело ублажавање мера против епидемије коронавируса, али и даље морају да се носе маске и држи физичко одстојање у јавном превозу и продавницама.

Последњих недеља у Немачкој су се појавила нова жаришта заразе тако да су званичници упозорили на поштовање санитарних мера.



(Бета)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “НЕМАЧKА НА НОГАМА – ПОЧЕО ОТПОР: “Нећемо да носимо брњицу и хоћемо природни имунитет уместо вакцине”

  1. Da, sve ce vise i vise… Pogledajte policiju, bez nindza kornjaca oklopa, razgovara sa narodom, i oni su svesni da se i njih i njihovih porodica tice… Pogledajte izjavu ministra policije i pikrajinskog sekretarijata.. Podrzavaju pravo izbora i to bez panike kako ce korona psihoza zavladati i kako su gradjani krivi, nema suzavca, nema batina.. A ovde uzas, balkanski zamorcici.

  2. према организаторима протеста – 1,3 милиона људи
    према полицији 800.000 људи

    према телевизији 20.000

    полиција је добила наређење да их растури, “да се не заразе короном”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *