БЛАГОТВОРНЕ Постоје жене које мушкарцима доносе срећу

1
(Фото: Profimedia)

За мушкарца је најважније да у животу нађе одговарајући посао и жену.

Понекад је важније да човек прво нађе жену; кроз њу ће открити своју судбину. Велика је срећа ако нађе жену која доноси срећу. Ако наиђете такву жену, није важно колико година има, да ли је лепа, какав карактер има – само је важно да је она оно што вама треба.

Маргарет Браун, позната хуманитарка која је преживела бродолом Титаника, у младости се удала за сиромашног човека. А онда је њена љубав, мужа уздигла у небеса – њен човек је имао подршку у свему што је наумио. И док су многи сматрали да је луд јер тражи злато, она је подржавала његово испитивање руде. Ускоро је нашао златну жилу и пар је постао веома богат.
Агата Kристи се удала за младог археолога; био је 16 година млађи од ње. Тада је то био скандал светских размера. Агата није била лепа, али ни превише млада, а на то све је била и распуштеница али је своме мужу донела срећу. Непознати археолог послушао је Агату и копао на месту где му је саветовала – ускоро је нашао древно краљевство. Нашавши древни град, посто је познат и богат, угледан научник.

А Џозефина, иако је варала Наполеона, имала је тако благотворан утицај на његову судбину, да је веома лако постао цар и освојио пола света. Kада су се растали, срећа је напустила Наполеона….

Дакле, постоје жене које доносе праву срећу одабраном мушкарцу. Скоро сви велики људи имали су поред себе такве жене. Главна ствар је пронаћи жену и оженити је што је пре могуће.1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.