KOРИСТЕ КОРОНУ ЗА ПЉАЧКУ ВЕКА: Економиста објаснио шта се крије иза штампања долара, ово је катастрофа! (ВИДЕО)

1

Бранко Драгаш (Фото: Јутјуб)

Економиста Бранко Драгаш анализирајући рад америчке Централне банке тврди да су све њене активности усмерене на додатно пљачкање грађана у корист 1 посто најбогатијих Американаца.

Драгаш објашњава да Централна банка САД али и Европска централна банка кроз штампањље новца покушавају да одржавају вештачки монетарни систем али да ти потези воде додатном осиромашењу грађана и раслојавању друштва. Драгаш је објаснио да најкрупнији власници капитала губитке због пандемије короне желе да пребаце на обичне грађане што ће додатно довести повећању сиромаштва.




– Централна банка штампајући доларе доводи до тога да се само 1 посто богати. а остали губе. Један посто богатих у Америци зарађују колико 50 посто осталог становништва – објашњава Драгаш.

Он је у видео детљно објаснио како Централна банка САД ради против обичног становништва у корист богатих капиталиста.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Зато очекујем потпуни крах и распад тог система, а Америка и Европа ће, услед енормног штампања долара и евра, да доживе потпуни слом система и хиперинфлацију. Због тога нама треба један потпуно нови, хумани систем, базиран на социјалној правди”, сматра овај економиста и члан Покрета Светло.

https://youtu.be/uWa4Pe9Fgdg



Правда

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “KOРИСТЕ КОРОНУ ЗА ПЉАЧКУ ВЕКА: Економиста објаснио шта се крије иза штампања долара, ово је катастрофа! (ВИДЕО)

  1. ха, ха … који дегенерици, као мало су до сада имали пара којима нису успели купити срећу па им треба још, још, још … на штету милијарди људи које кане насилно у болу поморти, Е то ће их као сигурно усрећити. Од Земље направити “своју приватну башту”
    Дакле стара прича гамад у људском калупу са разумом нељудских бића подала се задатку уништења “своје врсте” за рад друге врсте купљених “ђинђувама”, заблудама о непостојећој моћи. Нељудски ентитети који њима управљају да заиста знају управљати божанским васељенским еманацијама подарили би им обиље енергије и без тога да једу децу, кркају дроге и да им живот по бункерима не зависи од лекарских конзилијума.
    Ови људи глобална самозвана “елита” ма шта радили и коме се клањали су на путу за ПАКАО, а да нису проводници ДУХА СВЕТОГ као “обичан” скромни народ “сиротиња” је доказ да немају моћи ни знања направити ништа лепо, као на пример лепу песму, неки спортски подвиг, својим рукама био шта лепо … знају само за шпекулације, сплетке, бесмислено насиље, мито, корупцију … е зато им треба новац, па чију љубав и благодет са њима кане купити?
    Да више не грозимо дан пишући о овом отпаду људског рода и Духа ево једне лепе песме коју банкарска гамад, њихови послушници и потомци никада неће срочити, снимити и емисије о врхунским спортистима који не једу људско ни било које друго месо него само биљну храну и шта тиме постижу без обзира што немају обиља новца као банкстерска гамад.
    Да нису људождери по налогу нељудске свести појели и побили милијарде деце, ко зна колико би људи имали капиталних, вредни и лепих ствари приде до сада, и до којег степена би људски Дух био уподобљен у божанску васељенску каптажу Духа, Океана Свести.
    https://www.youtube.com/watch?v=dr9OXGqR8Tg
    https://www.youtube.com/watch?v=ove9b16OeR4
    има снимак и са српским преводом само је слика лошија.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *