МИСТЕРИЈА ЛИKВИДАЦИЈЕ НАВИЈАЧА У БЕОГРАДУ: Ни после годину дана није откривено ко је убио Kићу!

0

(Фото: Гробари.нет)

Љубомир Kића Марковић (39), вођа навијачке групе Партизана Алкатраз, убијен је пре тачно годину дана у Улици Грчића Миленка у Београду, када га је непознати нападач изрешетао испред балона за фудбал.

У знак сећања на навијача у новинама су освануле бројне читуље, углавном од његових пријатеља с трибина.

– Само буктињама збори се кроз тмине, у зрцалу мача будућност се слика. Преко палих иду пути величине. Слава, то је страшно сунце мученика – пише у једној од читуља.




Подсетимо, маскирани нападач пришао је Марковићу, који је 2017. изашао из затвора где је робијао због убиства француског навијача Бриса Татона, након што је изашао из балона за фудбал, а ликвидацију су снимиле камере.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Појурио га је и пуцао у њега осам пута. Марковић је покушао да се одбрани, извукавши пиштољ који му је био за појасом, али није успео да га употреби. Пиштољ је имао код себе јер је наводно слутио шта му се спрема – подсећа саговорник Kурира и додаје да убица ни годину дана касније није пронађен.

Извор подсећа и да су се последњих недеља, након нестанка двојице навијача у Београду и ликвидације Александра Шарца, појавиле нове информације о убиству Kиће. – Спекулише се да убиство Марковића има везе с новим криминалним кланом, који наводно стоји и иза нестанака навијача и убиства Шарца – рекао је наш извор из истраге и додао да се спекулисало да су можда исте особе умешане и у убиство вођа шкаљарског клана у Атини у јануару ове године. Међутим, убиство до данас није расветљено.

Прочитајте још:  Чешки навијачи напали шиптарске и викали "Kосово је Србија" (Видео)

Прочитај још: 



Курир

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *