Одлука Владе: 10.000 за лекаре, 5.000 за неношење маски

1

Фото ЕПА ЕФЕ - Е.С.Л.

На седници Владе Србије усвојен је Предлог закона о изменама и допунама Закона о заштити становништва од заразних болести који би требало обезбедити стриктно поштовање мера како би се заштитили здравље и животи грађана, сачувао здравствени систем, као и привреда земље.

Измене закона предвиђају увођење личних мера заштите и појачану одговорност грађана, за чије спровођење су надлежни поред санитарне, комунална инспекција и комунална милиција, како за физичка, тако и за правна лица, наводи се у саопштењу владе, преноси Танјуг.




Висина казни за неношење маски у затвореном простору и непоштовање физичке дистанце, остаће непромењена (5.000 динара за физичка лица и од 50.000 до 300.000 за правна лица), али ће њихова примена бити бржа и ефикаснија.


Прочитајте још: 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На седници је донета одлука да се запосленима у здравственим установама из Плана мреже здравствених установа једнократно исплати новчана помоћ у износу од 10.000 динара.



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Одлука Владе: 10.000 за лекаре, 5.000 за неношење маски

  1. Продане душе које су у “влади” ( крађом, насиљем и лажима ) донеле одлуку да подмите лекаре са 10к које ће обезбедити од казни које ће преко својих харачлија покушати отети од својих поданика које пљачкају и задужују, баш код оних који су измислили непостојећу “пандемију” како би увели светску диктатуру уперену против људског рода и све то под притисцима нељудске, неорганске свести којој робују банкарски имбецили и део политичара широм света.!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *