Врхунски патолог тврди да је коронавирус „највећа подвала икад почињена над обичном јавношћу“

1

(Фото: Tanjug/AP)

Врхунски патолог др. Роџер Ходкинсон рекао је владиним званичницима у Алберти током конференцијског позива да је тренутна криза због коронавируса „највећа подвала икада извршена над обичном јавношћу“.

Ходкинсонови коментари дати су током дискусије у којој је учествовао Одбор за заједницу и јавне услуге, а снимак је потом отпремљен на YоуТубе.

Приметивши да је такође био експерт за вирусологију, Ходкинсон је истакао да његова улога извршног директора биотехнолошке компаније која производи ЦОВИД тестове значи: „Можда знам мало о свему овоме“.

„Постоји крајње неутемељена јавна хистерија коју покрец́у медији и политичари, нечувено је, ово је највец́а подвала икад извршена над обичном јавношћу“, рекао је Ходкинсон.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Лекар је рекао да се ништа не може учинити да се заустави ширење вируса осим заштите старијих и угроженијих људи и да цела ситуација представља „политику која се игра са медицином, а то је врло опасна игра“.

Ходкинсон је приметио да је „социјално дистанцирање бескорисно јер се ЦОВИД шири аеросолима који прелете око 30 метара пре слетања“, док је позвао да се друштво одмах отвори како би се спречила исцрпљујућа штета узрокована закључавањима.

Ходкинсон је такође критиковао обавезно ношење маски као потпуно бесмислено.

Шта је прећутано о Фајзеровој вакцини?

„Маске су крајње бескорисне. Не постоји никаква база доказа о њиховој ефикасности “, рекао је.

„Папирне маске и маске од тканине једноставно су знак пристојности. Вец́ину времена се чак и не носе ефикасно. То је крајње смешно. Видевши ове несрец́не, необразоване људе – не кажем то у погрдном смислу – видевши ове људе како шетају попут леминга који се покоравају без икаквог основног знања како би ставили маску на лице. “

Прочитајте још:  Зоро, ти ли си? Јужноафрички председник у борби са маском

Лекар је такође оштро критиковао непоузданост ПЦР тестова, напомињуц́и да „позитивни резултати тестова не значе клиничку инфекцију“, те да би сва тестирања требало да се зауставе јер лажни бројеви „покрец́у јавну хистерију“.

Ходкинсон је рекао да је ризик од смрти у провинцији Алберта за особе млађе од 65 година „један од триста хиљада“, и да је једноставно „нечувено“ затворити друштво због онога што је доктор рекао „само још један лош грип.”




„Апсолутно сам огорчен што је ово достигло овај ниво, све би требало да престане сутра“, закључио је др Ходкинсон.

Ходкинсонове квалификације нису упитне, а вебсајт МедМалДоцторс потврђује његов кредибилитет.


Прочитајте још: 


„Општу медицинску диплому стекао је на Универзитету Kембриџ у Великој Британији (М.А., М.Б., Б. Цхир.), где је био стручњак на Цорпус Цхристи Цоллеге-у. Након боравка на Универзитету у Британској Kолумбији постао је сертификовани општи патолог на Ројал Kолеџу (ФРЦПЦ) и такође сарадник на Kолеџу америчких патолога (ФЦАП). “

„Има добар статус у Kолеџу лекара и хирурга у Алберти, а Суд Qуеен’с Бенцх-а у Алберти га је препознао као стручњака за патологију.“

У случају да YоуТубе избрише горњи видео запис, овде је доступна резервна копија путем Битцхуте-а.


[table id=1 /]




Превод: Српски Гласник

Извор: Суммит Неwс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Врхунски патолог тврди да је коронавирус „највећа подвала икад почињена над обичном јавношћу“

  1. …”врло опасна игра”…
    Истина, погледајмо само Србију, ко су министри, како у време изгласавања закона о насилној масивној вакцинацији становништва бели мантили добијају по 10000д. патријарх умире баш од короне, колико су дибили имбецилни посланици који су гласали за противустсвни и противцивилизациски зскон не знамо, муслиу и теткин мсли држе вежбе жандармерије плсше народ ако се успротиви насилном вскцинисању…У игри су ствари уперене против опстснка српског народа и државе, канцер нас ждере са учетаношћу од 800% у задњих 20г. али окупатору је и то мало, жури му се, исис мигранти су ту, трба куће и земњу испразнити.
    Ово није усамљени случај да лекари не подржавају глобалну лажурију, многи у Немачкој, Шведској, Италији и остатку Еу и света тврде да нису никога видели да је умро од короне, са короном можда. Циљ је Вакцинација, кирона сеедство за смањење броја људи са 7 на 0.5 милијсрди па израчунсјте где сте ту Ви и ваши

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *