Вулин: Залажем се за укидање анонимности на интернету, она је довела до тога да на мрежаму пишу највеће гадости, прете председнику и његовој породици

1

Александар Вулин (Фото: Н1)

Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је да се залаже за укидање анонимности на интернету, након претњи које је председник Србије Александар Вучић добио на друштвеним мрежама.

Током гостовања на ТВ Пинк, Вулин је казао да треба усвојити закон према којем налог на друштвеним мрежама не би могао да се отвори без уношења тачних личних података.

“Анонимност је довела до тога да на мрежаму пишу највеће гадости (…) док не буде укинута анонимност на интернету, то ће се дешавати”, додао је он.




Рекао је да су претње које Вучић добија питање за тужиоце и правосуђе, којима се, како сматра, “ствара атмосфера да је породица Вучића толико омражена да их треба убити”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Навео је да о “фашизму” сви ћуте док не погађа њих, али да на крају “сви дођу на ред”.

Говорећи о борби против организованог криминала, Вулин је навео да је у протеклом периоду извршено пет убистава и да су свих пет расветљени.


[table id=1 /]




(Бета, Пинк, Н1)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вулин: Залажем се за укидање анонимности на интернету, она је довела до тога да на мрежаму пишу највеће гадости, прете председнику и његовој породици

  1. БУДИМО ОДГОВОРНИ
    Грађани се залажу да сви починиоци кривичних дела буду откривени, суђени и кажњени ни по бабу, ни по стрицу, а ни по тетки а ни по партији и друштвеној делатности.
    Теткин мали воли возити блинду без обуке и то џабака па када направи тежак удес … за награду постане министар државном службенику којег је тешко повредио.
    https://www.srbijadanas.net/vulin-vozio-blindirani-auto-vojske-udario-policajca-na-motociklu-i-udaljio-se-sa-mesta-nesrece-foto/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *