“Посланици, за кога радите? Јесу ли наша деца мање важна?!”

0

Игор Јурић

Игор Јурић, који се претходних дана нашао на мети страшних напада маркетиншког стручњака Небојше Kрстића, Вучићевог мегафона, био је огорчен на председника Србије, Владу, али и народне посланике, будући да од људи који су на власти није добио подршку за увођење “Амбер Алерт” система.

Ради се о систему који би омогућио брзу потрагу за несталом децом, међутим то, како изгледа, не занима претерано посланике, који би се радије бавили сатанизацијом лидера опозиције, конкретно Драгана Ђиласа, али ни министре, премијерку, па ни председника Александра Вучића.

Зато је Игор Јурић, отац убијене девојчице Тијане, имао за све њих више него јасну поруку.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Добили смо огромну подршку за увођење Амбер Алерт система из свих делова Србије. Подршку очекујемо и од политичара иако за сада немамо одговор ни од председника, ни из Владе, ни Народне скупштине. Ради се о брзој потрази за несталом децом. За кога радите? – питао је Игор Јурић на Твитеру.

И на том питању се није зауставио, већ их је упутио још неколико, и то на адресу народних посланика.

– Ниједан народни посланик нас није подржао, ниједан председник посланичких група нас није удостојио састанка и додатног појашњења, зашто је важно унапредити потрагу за несталом децом. За кога радите? Kога представљате? Kо вас плаћа? Да ли су наша деца мање важна? – био је огорчен Игор Јурић.

Прочитајте још:  ДВЕРИ, ЗАВЕТНИЦИ, НАДА: Запад нема мандат да једнострано мења преговарачки формат за КиМ

И, заиста, да ли ће народни посланици коначно кренути да раде оно за шта их грађани Србије плаћају или ће наставити по старом, да сатанизују и ваљају по блату лидере опозиције, односно уздижу лидера СНС Александра Вучића?

[table id=1 /]



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *