Крај каријере због вакцине?! Светски рекордер у роњењу оболео после друге дозе!

0

Флориану Дагоурију, тренутно најбољем светском статичном рониоцу, дијагностикован миокардитис и перикардитис 40 дана након његове друге дозе Фајзер вакцине против ковид-а.
Флориан Дагоури познат је по томе што је званично задржавао дах 10 минута и 30 секунди.

Елитни Freedriver, француског порекла са седиштем у Тајланду, доживио је значајно смањење своје способности задржавања даха и отишао је код кардиолога који му је рекао да је то уобичајена нуспојава вакцине против ковид-а произвођача Фајзер.

Флориан је своје искуство подијелио са својим пратиоцима на Инстаграм-у:



Миокардитис, перикардитис и тривијална митрална регургитација! Хвала Фајзер.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Само желим поделити своје досадно искуство након вакцинације против ковид-а и можда имати нека сведочанства и сличне приче око Freedriverс-а. Да ли ти је боље?


Прочитајте још: 


Након моје друге дозе приметио сам да ми је откуцај срца био много већи од нормалног и да ми је капацитет задржавања даха значајно смањен. Током сна имам 65-70 откуцаја у минути уместо 37-45 откуцаја у минути. Током дана сада сам увек преко 100 откуцаја у минути уместо 65 откуцаја у минути, чак и када седнем и опустим се. Једном сам чак достигао 177 бпм док сам вечерао са пријатељима !!!! 10 дана након примљене друге дозе вакцине против ковид-а, отишао сам код кардиолога и он ми је рекао да је то уобичајна нуспојава Фајзер вакцине, нема разлога за бригу, само се одморите, проћи ће. 40 дана након 2. дозе нисам имао напретка па сам отишао код другог кардиолога и дијагностификован ми је миокардитис, перикардитис и тривијална митрална регургитација! Што је у основи упала срчаних мишића узрокована имунолошким системом и неким малим цурењем крви из залистака који се више не затварају како треба. Сада се борим да достигнем 8 минута задржавања даха, 150 м дyн и чак имам снажну потребу за дисањем док радим роњења од 40 метара. 30% мање на моје перформансе роњења отприлике.

Прочитајте још:  Израелско министарство здравља: Млади мушкарци после Фајзера добили миокардитис

Ехограм који показује оштећење Флориановог срца:

Ова вест долази убрзо након што су француски тенисер Jeremy Chardy и триатлонац Antoine Mechin били приморани прекинути сезону након тешке реакције на вакцину против ковид-а.

[table id=1 /]



Србин инфо/Нулта тачка

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *