Заев се предомислио – остаје на функцији

1

Зоран Заев (Фото Танјуг - Јутјуб)

Македонски премијер и лидер СДСМ Зоран Заев изјавио је да ће остати на тој функцији како би помогао да се одржи парламентарна већина и евентуално је повећао.
Заев, који је након резултата локалних избора поднео оставку 31. октобра, рекао је након седнице Главног и Извршног одбора СДСМ, одржане у уторак увече, да је тај Одбор предложио да се оставка одложи, као и да је посвећен процесу очувања парламентарне већине, преноси Телма.



“Немам шта друго да додам, јер је председник Одбора саопштио одлуке и одговорио на сва питања. Важно је да се земља не враћа у прошлост свађа, како у земљи, тако и у иностранству, да угрози процес евроинтеграција, наравно да је важно јер смо и даље у времену пандемије, енергетске кризе, одговорност сваког грађанина али и политичара и даље постоји”, рекао је Заев.


Прочитајте још: 


Он је рекао и да се нада да ће се парламентарна демократска већина стабилизовати, пре свега, јер је оријентисана ка евроатлантском путу и мултиетничком друштву као и ка одржавању добросуседских односа и позитивних реформи.
“Дани су пред нама, видећемо”, рекао је Заев, а пренео Танјуг.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]

Прочитајте још:  Да ли је ЕУ преузела посао Кини на прузи Београд–Северна Македонија



Спутњик

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Заев се предомислио – остаје на функцији

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *