Списак злочина Светске здравствене организације и историја пандемија

Списак злочина Светске здравствене организације и историја пандемија

СЗО (Фото: EPA-EFE/ MARTIAL TREZZINI)

Све пандемије, режиме под маскама И програми вакцинација од 1948. године објавила је СЗО. Али зашто медији ћуте о томе да је ова организација злочиначака и умешана у масовне геноциде над народима света већ деценијама? Светска здравствена организација или уништавање имунитета и здравља? Зашто је на грбу СЗО змија као симбол отрова? Зашто СЗО штити истополоне бракове? Зашто се појавила после Другог светског рата? Зашто се више од 70 година бави обманом?

Ни један поткупљиви блогер неће открити оне чињенице које су овде наведене, зато што само похлепни и лукави људи нису заинтересовани да их разобличе. Корупција и медији на безочан начин скривају истину, зато што се они боје да ће изгубити вишемилионски профит од продаје отровних лекова фармакомафије. У званичним новостима забрањено је да се објављују све ове чињенице! Лажови ће учинити све што желе (уклонити сајтове, ресурсе), да људи не би сазнали истину, зато ју је потребно преносити свакоме преко личних комуникација, да би спасили што је могуће више људских живота!

Скупили смо чињенице и цитате од поштених научника, лекара, новинара, истраживача, детектива. Истина мора постати доступна целом свету.СЗО је организација преваранта и злочинца Д. Рокфелера!

СЗО је умешана у геноциде над народима света преко вакцина са генима тумора и материја који воде на онкологију!

СЗО је умешана у смрт 16 милиона људи у Африци под изговором борбе са АИДС-ом!

Директор СЗО је умешан у геноцид и убиства својих земљака!

Кривицом СЗО осакаћено је 491.000 деце у Индији!

Кривицом СЗО више од 10 милиона жена постало је неплодно!

Од вакцина су страдали милиони људи у целом свету!

Директор СЗО мора бити ухапшен за проглашавање пандемије које није било, и за лажне тестове на „корона вирус“. СЗО је признала да су тестови нетачни, али поткупљиве медијске корпорације ћуте о злочинима!

Списак лажних падемија које је прогласила СЗОСвет мора сазнати истину! То је борба сваког човека за добро против зла! Ћутати о томе: одсада – то је саучеништво у злочинима!

1.СЗО је организација преваранта и злочинца Д. Рокфелера!

Фармакомафија (организација, основана са циљем обмањивања људи) Права природна медицина


Прочитајте још: 


Постоји од 1910.године. Сва савремену медицину створила је банда Рокфелера, као врсту бизниса са циљем зараде на обмани. Његов отац се бавио продајом отрова од нафте и био аутор идеје прве апотеке. „Истина о томе како је Рокфелер уништио сва тачна знања о медицини и здрављу“ (Б. Увајдов) Главни циљ мафије био је да се уништи знање о томе да биљке нису само резервовари лекова и на њиховој основи праве све медицинске препарате, а то и јесу сами лекови, произведени природним путем селекције током милион година. Али фармако-бизнис увек је у биљке додавао неки хемијски отров, да би сваки лек имао нежељене ефекте и болести. Постоји више од 4000 година. Древна медицина и сви њени следбеници знају како да искорене првобитне узроке свих постојећих болести и делили су та знања са свима не рди профита, него да би стварни помогли људима! Новчану накнаду за своју помоћ истински видари и травари нису тражили, а примали су само захвалност од срца. Зато је мафији Рокфелера успело да их брзо уништи и уз помоћ пропаганде медија преписали су историју и књиге. Знања о природној медицини су уништена! Различити аутори су после прогона следбеника природне медицине издавали су само мале књиге о лечењу болести травама.

Сви лекови и таблете фармако-бизниса су експериментални, сви они не могу бити безопасни! Деловање многих лекова није засновано на лечењу него на привременом отклањању бола! Сви рецепти древне медицине на бази трава проверени су хиљадама година! Али свих рецепата треба се придржавати у тачним пропорциајма и у потребно време.

Бави се повећањем броја болести и болесника. Западна медицина се бави тиме да измишља стотине веома сложених назива болести и термина, да би људе збинили лажима. Бави се искорењивањем болести! Древна медицина заснована је на законима природе. Она је проста и у њој нема сложених термина или дефиниција.

Циљеви: од 1910. године западна медицина је производила таблете, антибиотике и вакцине, чији циљ био да униште човеков имунитет, да би га навукли на нове лекове до краја живота. Циљ древне медицине увек је био повећање имунитета, да се човек никада не би бојао вируса. Лекари су људима давали препоруке како да оздраве и поново не буду болесни!

Фармако-бизнис више од 100 година се бави ширењем лажи и обмана о томе да човек тобоже не може живети три дана без воде и хране. Званично је у књизи Гинисових рекорда документовано да се без воде и хране може живети 18 дана. Овај рекорд припада Андреасу Михавечу (грађанину Брегенца из Аустрије)! А без хране човек може живети 385 дана! Денис Холер Гудвин је живео у затвору без хране више од 385 дана. У Шкотској је 27-годишњи Скот Аргус Барбери живео 382 дана без хране под наздором лекара. Лекари су увек предвали знања о томе да се уз помоћ лечења гладовањем од 5 до 40 дана мого излечити апсолутно све болести, које западна медицина одбија да лечи! Смисао је прост: за време очишћења на води из тела излази сва хемија, која је раније тровала човека! Најопаснији отрови продиру у човека из прехрамбених производа, из лекова и таблета и само чишћење водом може спасити човека од њих!Бави се пропагандом злочиначке лажи о вирусима, које наводно не може победити имунитет! Фармако-бизнис се бави застрашивањем људи оним што не представља опасност, али не саопштавају о ономе што је стварно опасно – о паразитима! Присталице древне медицине учили су да само паразити (црви, глисте, трихомонади) из мртвих ткива или из лешева могу постати узрок заразе људи. А све бактерије и вируси нису опасни и оне су део природе.

Вируси којима фармако-бизнис застрашује људе више од 100 година, многи лекари и људи никада нису видели под микроскопом! Али медији настављају масовно застрашивати људе стотину година невидљивим за очи вирусима! Паразите су видели многи људи, хирурзи, лекари, научници, инфеционисти. Чак и обични човек после чишћења или гладовања може видети паразите.

Група око Рокфелара преко фармако-бизниса више од 100 година људима ствара лажног непријатеља и наређује да се боре са тим непријатељем, који није опасан и са којим се може изаћи на крај наш сопствени имунитет без вакцина! То је кључно знање које мора знати сваки разуман човек на планети Земљи! Вируси нису опасни, него су опасни само паразити, који се такође лако и просто лече гладовањем и водом! Нема ни једне болести или паразита којег не би могао победити човеков имунитет! Ово је важно да зна свако!


Прочитајте још: 


Практично сви лекари, који раде у корпорацији, знају да су све савремене вакцине – намерено отроване и заражују људе отровима! Вакцине најчешће садрже живе вирусе, који се, заобилазећи све заштитне баријере, уводе директно у човекову крв.

У јануару 2001. године председник Калифорнијске некомерицијалне корпорације „Натурал Wоман, Натурал Ман, Инц.“ Јоцк Доубледаy понудио је 20000 долара првом од лекара или руководилаца фармацеутских компанија, који јавно попије смешу стандарних додатака, који постоје у већини вакцина, у оној истој количини, која је у складу са препорукама Центра за превентиву и Контролу обољења САД 2000. године, добило шестогодишње дете. Та смеша неће садржати активне основе вакцине – живих или убијених вируса или бактерија. У њен састав ће ући само стандардни додаци вакцинама у њиховим уобичајеним формама и пропорцијама. За 6 година нико није попио ту смешу. Тада је износ награде у почетку повећан до 75 000 долара, затим, почев од 1. јуна 2007. године, износ награде је сваког месеца повећаван за 5000 долара и достигао је 255.000 долара, али за свих тих 10 година, ни један од лекара још увек није попио ту смешу! Извуците закључке…

Сајт фондације Рокфелера (роцкефеллерфоундатион.орг) 2010. године је објавио званични документ под називом СЦЕНАРИО БУДУЋИХ ТЕХНОЛОГИЈА И ИНТЕРНАЦИОНАЛНОГ РАЗВОЈА, у коме се на 18-25 стрница описује тачан план развоја „пендемије“ са којом ће се људи суочити 2020. године!

Из чињеница економисте Вилијама Енгдала, скупљених у књизи „Семе уништења“ можемо сазнати да су фондација Рокфелера и СЗО тесно повезане. Они су спроводили стерилизацију становништва земаља под изговором борбе са тетанусом. Службеници Фондације Рокфелера били су потпуно озбиљни настројени да реше проблем глади у свету уз помоћ ширења ГМО-семена и ГМО-житарица у свету.Познати продуцент и политичар Арон Русо, кога нису могли заврбовати Рокфелери, умро је за људе, даби свеи сазнали истину и зауставили планове Рокфелера помоћи снаге истине. Русо је говорио на видеу (хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=упУБјТXс2ХИ) пре своје смрти, да му је Рокфелер лично рекао да су они себи потчинили сва средства масовног информисања и да желе имплантирати чипове ради потпуног поробљавања човечанства, што чине преко серума и вакцина.

Рокфелер је веровао да ће заврбовати продуцента Русоа и одао тајну, да су они створили феминизам, порезе, натерали људе да слепо верују у лаж од рођења! Они су стекли апсолутну власт над умновима и мишљењима људи помоћу контроле над образовањем и свим средствима масовног информисања!

Узрок тровања Арона Русоа под изговором смрти од рака је емитовање 2007. године докуменатрног филма: „Америца: Фреедом то Фасцисм“ („Америка: Од слободе до фашизма“), у коме овај велики и храбри човек открива да народ Америке обмањује Рокфелер, творац СЗО.

То да су Рокфелери основали СЗО у стању је објаснити сваки прави и непоткупљиви детектив. Буџет СЗО се формира на рачун приватних извора, углавном фармако-корпорације и телекомуникациони гаганти. А сви они припадају Рокфелерима, о чему је један од њих и сам изјавио пред убиство А. Русоа и то је приказано на видеу који је Јутјуб уклонио. Али, безусловно, поткуљиви људи ће то негирати и скривати. Али раније или касније увидеће то када схвате да су планови корпорација усмерени и против њих!

У КГБ-у је постојало тајно одељење „Мангуст“ које је расформирано око 1991. године, а о њему настоје да сакрију и униште сваку информацију. Посебна тема је вакцинација. Према овом одељењу СЗО у потпуности управља олигархијска породица Рокфелера, а ланац финансијских веза иде преко подметнутих марионета из корпорација.

У циљу заштите свог живота нисмо почели копати још дубље, пошто је та информација строго чувана и забрањена, јер се тиче многих богатих људи. Ако сазнамо њихова имена, код нас ће се појавити многи злонамерници. Многи поткупљиви лекари, научници, блогери, оснивачки „стофејк“ и остали раде за новац милијардера, зато су они увек на првим ступцима медија и претрага на Интернету (они су такође под контролом мафије, а људи верују само у оне информације које им поверемено избацује лукави „Гугл“).


Прочитајте још: 


Циљ свих поткупљених ресурса и фигура је да саопште полуистину (што је далеко горе од лажи), подло се брину да разувере људе у то да су злочинци Рокфелера наводно „добри момци“ и људи узалуд о њима пишу лоше. Поткупљене марионете намерно искривљују многе чињенице и цифре, јер њихов циљ је да ради огромних плата ставе људима на очи тоне лажи, да их нико од њих никада не би ослободио. Управо због таквих поткупљених становника земље, људи и почињу мислити да постоји само теорија, а не и чињенице завере оснивача корпорација.Директор СЗО и цела та организација одавно су оптужени за многе злочине против људи: за геноцид над народима, за корупцију, за преваре, за поткупљивање министарстава здравља, за обмане многих народа света, за рекламирање отровних препарата од АИДС-а и других измишљених вируса. Али људе не убијају вируси, него вакцине од тих измишљених вируса!

Томас Фегусон, бивши чиновник Стејт депертмента САД за питања становништва: „Постоји само једна тема целог нашег рада – ми морамо сакрити број становника… Јер становништво се отргло контроли, оно захтева ауторитарну владу, чак и фашизам, да га смањили…“

Група Фергусона тесно сарађује са СЗО. Фергусон је био на челу конзорцијума за моделирање утицаја вакцина, чији је спонзор Фондација Гејтса. До 2006. до 2018. годиен Фондација Гејтса је уложила у групу Фергусона 185 милиона долара. Фондација Гејтса је почела уливати милионе у Фергусона након што је постало познато за катастрофалне лажи његових прогноза, што је довело неке људе до претпоставке да Фергусон није нико други до „плаћеник у науци“.

Фергусон и његова група из Империјског колеџа одавно су познати по лажним прогнозама:

– 2002. Фергусон је предвидео 150 хиљада смрти Британаца од „крављег лудила“.

– 2005. Фергусон је предвидео 200 милиона смрти у свету од „птичијег грипа“.

– 2009. Фергусон је предвидео 65 хиљада смрти грађана Британије од „свињског грипа“.

СЗО се бави увођењем програма уништавања целих народа уз помоћ пропаганде истополних бракова. Циљ ове пропаганде је уништити иниститут породице! Године 1992. СЗО је искључила „хомосексуализам“ са листе дијагноза, самим тим давши огромна права онима који уништавају основе културе и појма „породице“. Професор Ј. Кон на својим предавањима поносно се позива на СЗО, као на организацију која је легализовала светску педерастију.

25. маја државе-чланице СЗО, укључујући и Русију, пристале су да прхвате једанаесту ревизију Међународне класификације болести (МКБ-11), која је морала ступити на снагу 1. јануара 2022. г. Овај документ беспоговорно нормализује хомосексуализам и транссексуализам као варијанте психосексуалног здравља. Осим тога, педофилија и остале парафилије престају бити безусловна растројства полних склоности, а трансексуализам ће предвиђати само једно одобрено „лечење“ – доживотну хормоналну „терапију“ и операције сакаћења.

Године 1940. људима људима скоро да нису давали вакцине. До 2020. уз помоћ масовне пропаганде СЗО многој деци убадају око 50 вакцина, као покусним кунићима! Од момента оснивања СЗО нагло је порастао број смрти од рака и срчано-крвоточних обољења. Скоро сваке године, на пример у Русији, почело су умирати милиони људи! Никада раније није био тако огроман број смрти! Хиљаде људи (из званичне статистике) постали су неплодни! А из незваничне – милиони девојака и жена постале су неплодне после масовне бесплатне вакцинације! Нашли смо доказе који потврђују да се СЗО бави геноцидом над народима и вакцинама током више од 70 година заредом! Када се приликом решавања питања заштите здравља на прво место стави новац – делатност организација које учествују у томе постаје злочиначка.

Злочиначку огранизацију СЗО основао је Д. Рокфелер 1948. године, након пораза фашиста. Рокфелер је одлучио да ради освајања власти над целом медицином и земљама најлукавије зло мора наступати под најбољим паролама „о заштити здравља“. Али под маском „брижљиве заштите здравља“ крије се обично фашизам од твораца нацизма у Немачкој.

Рокфелери су у суштини били фашисти-капиталисти и управо они су својим новцем створили машину за пропаганду обмана и ратну кичми нацизма, они су финансирали Хитлерове фабрике ради освајања других земаља кроз касније увлачење председника у ропске кредите и дугове.

Познато је да Рокфелер почео освајати медицину од 1919. године и претворио ју је у свој најпрофитабилнији бизнис после бизниса са нафтом! Рокфелер је био умешан у финансирање банака и фабрика нациста за време Првог и Другог светског рата. Сличне чињенице о томе како и ради чега су отпочети многи ратови, постоје у нашим архивама, а такође и у филму „Дух времена“. Ви такође можете сами наћи нека интересантна истраживања, чињенице и документе на Интернету, када их почнете тражити по речима „Рокфелер-спонзор фашизма и Хитлера“.

1918. године – одмах после Првог светског рата Фондација Рокфелер је уз помоћ медија створила пандемију страга и зарадила на паници људи, продававши вакцине од којих је умрло 100-150 милиона људи (то је незванична статистика коју је било забрањено објављивати, а званична – око 50-100 милиона, иако су саопштили да је било заражено око 550 милиона људи).

До појаве употребе вакцина нико још није видео тако ужасне болести! На фону изгарајуће температуре болесник се буквално загрцавао крвљу. Крв је ишла из носа, уста па чак и очију. Кашаљ је био тако јак да је кидао трбушне мишиће. Последњи часови протицали су у мучном гушењу. Кожни покривач је толико плавео, да су брисали расна обележја. Нису успевали да сахране умрле. Градови су тонули у планинама лешева. На Британиским острвима болест је добила назив „тродневна грозница“. Зато што је младе и снажне убијала за три дана. Карантин, изолација, лична хигијена, дезинфекција, забрана масовних окупљања – то је сав арсенал. У неким земљама чак су и новчано кажњавали, слали у затвор, ко је кашљао и кихао, а није покривео лице. Било је градова где није остало ни једног здравог лекара. Чак ни гробара није остало да сахране умрле. Копали су масонве гробнице, користећи при том парни булдожер. Људе су сахрањивали на десетине без гроба и опела. За првих 25 недеља грипа је убила 25 милиона људи.Надувавачи страха и панике за време кризе зарадили су огроман новац, одузевши предузећа, мали и средњи бизнис људи! Они су просто опљачкали становништво за време кризе и пандемије! Мафија је преко контроле свих извора новости и медија натерала све новинаре да о томе ћуте! Многи су били просто сурово обманути. Али Кевин Бари је записао део информације: „За време првог светског рата институт Рокфелера разаслао свој серум у Енглеску, Белгију, Француску, Италију и друге земље, самим тим доприносећи ширењу епидемије по целом свету“.

А фармако-мафија је потрошила многи снаге да не да тим чињеницама да изађу у медијима! Људи су застрашили као бојажљиве мишеве и натерали да врше самоубиство преко вакцина. Помоћу пандемија Рокфелер је присвојио земље, предузећа, заводе, фабрике довевши до сиромаштва и умирања људи. Видео-сведочење и истраживање овог догађаја погледајте у нашој архиви. Једино што сада може утешити то је чињеница што је организатор Шпанске грознице Д. Рокфелер умро 1937. године у доби од 97 година.

Директор СЗО био је умешан у геноцид над својим народом! Амерички економиста и активиста Дејвид Штејнман, ниминован за Нобелову нагаду за мир 2019. године, оптужио је директора СЗО, Т. Гебрејесуса, за геноцид над народом! У изајави се говори, да је Гебрејесус руководио „убиствима и наношењем тешких телесних и психичких траума члановима племена Амхаро, Консо, Оромо и Сомали са намером да у потпуности или делимично уништи ова племена“. Дејвид Стејнман се обратио Међународном кривичном суду, тврдећи да је директор СЗО умешан у многе злочине у Етиопији. (Извор).

Етиопијски генерал Бирхану Џула оптужио је директора СЗО, Т. Гебрејесуса, за подршку побуњеницима и убиства људи, предвођених снагама Тиграја, пошто је земља поново гурнута у грађански сукоб. „Он је чинио све да обезбеди њихову подршку. Помогао им је да набаве наоружање“, – рекао је генерал.

Молимо све људе да ове чињенице пренесу правницима и учине све да владе и министарства здравља свих земаља света изађу из СЗО и осуде је!

[table id=1 /]Србин инфо/www.globalresearch.ca

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више са интернета