Вучић фудбалерима: Ако победите МИЛИОН, ако изгубите МЕНЕ ће да нападају (ВИДЕО)

0

Foto: FSS_printscreen

Председник Александар Вучић испратио је фудбалере Србије који су отпутовали у Португалију на одлучујући меч за квалификације на Светско првенство, а снимак из авиона је објавио на свом Инстаграм профилу.

“Као што видите, ја немам страх од тога да буде другачији резултат, ионако ће сви мене да нападају. Ви лепо тамо, срећно отпутујте, победите их, обрадујте народ”, рекао је Вучић.



Додао је да је дошао да им каже да је, у договору са Владом Србије, одлучено да се за фудбалере одвоји додатна премија од милион евра, коју ће поделити ако победе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 


“То је само да видите колико је за Србију важно да их тамо победите. Ја не умем да вам кажем идите тамо и играјте, ја вам кажем идите и победите их, а ми ћемо да поштујемо какав год резултат да буде, уколико се будете борили и дате све од себе. Ми знамо да ћете то да урадите. Много нам значи ова утакмица, победите за наш народ, победите за нашу земљу”, закључио је Вучић.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)


ПРАТИТЕ НАС НА ФЕЈСБУКУ И БУДИТЕ У ТОКУ СА НАЈНОВИЈИМ ВЕСТИМА


[table id=1 /]



БИЗЛифе

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *