Кон и Лончар слагали: Доказ да је у Србији ивермектин регистрован за лечење људи

3

(фото:РТРС)

Више од годину и по дана целокупно становништво Србије предмет је контрадикторних изјава истих људи из такозваног Кризног штаба и Владе Србије. Поред тога што их је демантовао живот, своје тврдње оповргавали су у више наврата и сами, подстичући неповерење становништва у способност државе да се носи са здравственом кризом. О оваквом деловању Кризног штаба говори садашње стање у погледу ковида у Србији.

Лекари који су тренутно предмет хајке, дезинформација и прогона ставили су се добровољно и без личног интереса у службу свих којима је стало до личног и здравља других, и који не желе да чекају да доспеју у неку од ковид болница да би били подвргнути лечењу по непознатим протоколима. Лекари су тиме показали да се у свом поступању држе лекарске заклетве и нису пружили никакав основ за довођење у питање своје лекарске части, како им се покушава подметнути од званичних установа, већ су управо радили оно што би се очекивало од Кризног штаба и установа здравственог система државе.

Ивермектин је у Србији одавно одобрен за људску употребу. О његовој безбедности и делотворности постоји више десетина радова стручњака из разних крајева света. Његово дејство доказано је на различитим крајевима света и применом на становништву од више стотина милиона људи, попут Индије и Јапана, по смерницама и надзором Светске здравствене организације.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Стога позивамо Владу, Лекарску комору и друге установе да прекину прогон лекара који су одговорили свом лекарском позиву и Хипократовој заклетви.


Прочитајте још: 


Позивамо и своје саборце правнике да се јаве удружењу „Лекари и родитељи за науку и етику“ (на мејл: lekariiroditelji@gmail.com) због евентуалног пружања правне помоћи прогоњеним лекарима.

Прочитајте још:  Промашени пројекат „Ер Србије“ у губицима од преко 600 милиона евра које ће покрити из српског буџета!

[table id=1 /]



Србин инфо/Стање ствари

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Кон и Лончар слагали: Доказ да је у Србији ивермектин регистрован за лечење људи

  1. Ja znam za mene, da sam i 2015 god uzimo i pomogao oko gripa.. hemomicin tri dana sam pio nista, temp do 38 i ne mrda, brufen padne ali sutra opet 38..ivermektin prvi dan, drugi dan ok, vec treci super samo telo izmoreno 6,7 dana ali bez temperature i to je to

  2. Сјајно да постоји доказ о одобреној употреби Ivermectin-a за људе(чињеница је да га нема у апотекама за људе, у таблетама), али ми бисмо најпре да га видимо. Знате оно старо, црно на бело, ако може да је и печатирано(доказ, наравно)?! 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *