Најава ковид терора и у Републици Српској

1

(фото: Нулта Тачка)

У Републици Српској се размишља о могућности увођења правила “вакцинисан, тестиран, преболовао”, а одлуку о томе мора да донесе Републички штаб за ванредне ситуације Владе Српске, рекла је помоћник директора за медицинске послове у Институту за јавно здравство Јела Аћимовић.

“Размишљало се и расправљало о овој могућности, а да ли ће ова одлука бити доносена то ћемо видети у наредном периоду”, рекла је Аћимовићева за “Независне новине”.

Она је истакла да ово није само епидемиолошка мера, те се због тога мора пажљиво размотрити.



“Са епидемиолошке стране, ова мера нам може помоћи да живимо пуним плућима, колико је то могуће у епидемији, а да то опет буде на сигурнији начин. Да би се људи могли окупљати, знају да су ти људи или вакцинисани, или су преболовали вирус или су тестирани, чиме значајно смањујемо могућност преноса вируса”, рекла је Аћимовићева.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Она је истакла да би ова мера повећала обухват вакцинације грађана, те да се то може видети и из примера других земаља које су раније увеле ово правило.

“Видели смо у Србији када је донесено ово правило само за одређене ситуације, већ следећег дана су редови за вакцинације били доста већи”, навела је Аћимовићева, додајући да има доста људи који нису против вакцинације, али још нису препознали њену важност.

Влада Федерације БиХ одлучила је данас да се у том ентитету од 20. децембра уведе нова мера, које подразумева правило вакцинисан-тестиран-преболео.

Ово правило прво ће се примењивати за запослене у здравственим и установама социјалне заштите, те јавним управама свих нивоа власти, а кантони могу проширити циљне групе, у складу са потребама и проценама.

Прочитајте још:  Ко се боји Гејтса још? Одлази ли у историју сточарство какво данас познајемо?

[table id=1 /]



БН ТВ/Срна

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Најава ковид терора и у Републици Српској

  1. Ковид терор је планетарни пројекат па се може очекивати увођење сатанистичких “аусвајса” свагде јер су све тзв. “владе” подређене глобалистичкој сатанистичкој елити и агенди Новог поретка. Гојске “Владе” су приватизоване и представници тих “влада” раде оно што им глобалистичке газде захтевају. Сада се ради и на приватизацији људских тела и душа што је рат не само против човека, већ и против Бога који ће судити сотонистима и њиховим слигама. Маран Ата!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *