Лончар са директором Фајзера: Уговор о набавци лека против короне потписале САД, Аустралија, Велика Британија и Србија

4

Foto: Ministarstvo zdravlja

Министар здравља Србије Златибор Лончар разговарао је данас у Београду са регионалним директором компаније Фајзер Мохамедом Хамамом о детаљима потписаног уговора о куповини лека те компаније против корона вируса и динамици његове испоруке.

Знам да сте до сада учинили веома много у циљу контроле епидемије, а вашу посвећеност илуструје и то што смо се састали у веома кратком року и то током викенда. Радујем се даљој сарадњи и заједничким активностима у циљу окончања пандемије, рекао је Хамам, објављено је на сајту Министарства здравља.



Лончар је додао да су уговор о набавци овог лека компаније Фајзер до сада потписале САД, Аустралија, Велика Британија и Србија.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

То најбоље говори о томе колико је данас Србија и све оно што смо током пандемије урадили поштовано и цењено у свету, истакао је Лончар.

[table id=1 /]


Прочитај још: 


 



Данас

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “Лончар са директором Фајзера: Уговор о набавци лека против короне потписале САД, Аустралија, Велика Британија и Србија

  1. “Др” смрти глуме неке лојалне брњичаре по задатку само пред камерама, после рата пред судије па на вешала све са брњицама, која казна треба бити за удруживање у заједнилки злочиначки подухват геноцида над сопственим народом

  2. “Скандал” читај истина у Словенији, главна медицинска сестра вакцинашица дала отказ и обелоданила истину да је давала ваксове са редним бројем 1, 2 и 3
    1 за политичаре и тајкуне физиолошки раствор ( ништа )
    2 обичн вакс
    3 вакс који за две године прави ракчину
    Е сад ваксани пре него у мукама умрете знате ваљда кога јурити сатаром у руци
    Постоји оригинални снимак

    https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/190515176301913/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *