Чоколада с Вучићевим ликом, а унутра – превара (ВИДЕО)

1

Foto: Screenshot/Facebook/Ivan Krstic

Навикли смо да председника Србије и лидера напредњака Александра Вучића често виђамо, јер се скоро свакога дана појављује у медијима, па чак и по неколико пута, али се нисмо надали да ћемо његов лик видети и на омоту за чоколаду. Међутим, уколико се одлучите да купите овај слаткиш, када будете скинули омот, сачекаће вас једно изненађење.

Наиме, на друштвеним мрежама објављен је снимак новинарке која се јавила у програм уживо држећи у руци управо чоколаду са омотом на коме је лик Александра Вучића, његови иницијали и лого Српске напредне странке.

Желећи да проба чоколаду, и види каквог је квалитета, она је поцепала омот.



Међутим, уместо чоколаде сачекала је превара. Наиме, испод омота са ликом Александра Вучића био је нови омот и то за Еуроблок, некадашњег Такова, а сада компаније Свислајн из Горњег Милановца.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још: 


 

„Каква превара, чоколада у чоколади. Са једне стране је Александар Вучић, а са друге Еуроблок. Све у свему Горњи Милановац, Таково“, констатовала је ова новинарка.

Погледајте видео:

[table id=1 /]



Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Чоколада с Вучићевим ликом, а унутра – превара (ВИДЕО)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *