ДФ: Ђукановић открио да преговара са УРА

0

Tanjug / HINA/DARIO GRZELJ

Демократски фронт (ДФ) је саопштио да је председник Црне Горе и Демократске партије социјалиста (ДПС) Мило Ђукановић обелоданио да одређени кругови блиски Покрету УРА или функционери те партије преговарају са њим о конкретној сарадњи.

ДФ поручује да такве чињенице не треба да буду сакривене од јавности, као и да то посебно морају да знају припадници и гласачи парламентарне већине, преноси РТЦГ.

„Можда им ова сазнања помогну да схвате зашто није било договора везано за реконструкцију неспособне владе Здравка Кривокапића, коју је подржало 38 посланика, али три посланика Уре су то блокирали“, наведено је у саопштењу ДФ-а.



ДФ тврди да је сва снага, како наводе, „параполитичких структура које подржавају делове извршне власти” коришћена за наношење штете коалицији ‘За будућност Црне Горе‘ и да су највећи напори уложени да се разбије ДФ и умањи снага странака које чине тај политички савез.

„У том циљу је просуто много лажи, злоупотребљен је однос међудржавних односа Црне Горе са великим државама западне цивилизације тако што су измишљане и подметане политичке поруке о њиховом директном мешању у унутрашње ствари Црне Горе“, наведено је у саопштењу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ДФ додаје да су, по повратку потпредседника Владе и лидера покрета УРА Дритана Абазовића и министра финансија Милојка Спајића из САД њима блиски кругови најављивали долазак високих функционера САД и ЕУ који ће припретити санкцијама некима из парламентарне већине, првенствено ДФ.



Наводи се да се убрзо показало да су то биле најобичније измишљотине уз помоћ којих је неко желео да извуче политичку и материјалну корист.

Прочитајте још:  Срушила цркву сад се бори за живот: "Нана" Фата поново у болници

Прочитај још: 


ДФ додаје да је после, како кажу, „тврдоглавог и уцењивачког односа коалиције Црно на бијело према преосталим двема победничким коалицијама“, на делу „демонстрација силе Мила Ђукановића“, који се, како истичу, славодобитно хвали да је он, захваљујући Кривокапићу и Абазовићу, опет важан фактор на политичкој сцени Црне Горе.

[table id=1 /]



Спутњик

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *