Удар ковид мера: Комуналци испразнили локал у Нишу, казнили власника и затворили објекат

2

(Paul Chiasson/The Canadian Press via AP)

Казну од 150.000 динара платиће власник једног угоститељског објекта у Нишу јер је број гостију био дупло већи од дозвољеног и објекат ће бити затворен на 24 сата, кажу у нишкој комуналној милицији.

Наводе и да су током викенда казнили осморо људи јер су их затекли без маске у градском превозу и тржним центрима.



Комунална милиција за викенд није затекла госте без ковид пропусница у кафићима, коцкарницама, кладионицама и слот клубовима, али су наложили да се један објекат затвори због недозвољене гужве у затвореном простору.

Што се тиче других мера у једном угоститељском објекту је затечен број лица дупло већи од дозвољеног, објекат је одмах испражњен, наложена му је мера забране рада на 24 часа и издати прекршајни налози предузетнику у износу од 150.000 динара и ковид редару у износу од 30.000 динара, наводе у саопштењу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Током викенда је већи број комуналаца био на терену због “црног петка”, а издали су, како кажу, осам прекршајних налога физичким лицима због неношења заштитне маске.


Прочитај још:

Прочитајте још:  Тада нам је церемонија отварања ОИ у Лондону само изгледала чудна и језива а сада…

Подсећања ради, баш током викенда у препуној београдској арени одржана је конвенција поводом 13. година постојања Српске напредне странке на којој није било комуналне милиције…


[table id=1 /]


 

ПРАТИТЕ НАС НА МРЕЖАМА

ТЕЛЕГРАМ       ТВИТЕР         ФЕЈСБУК




Јужне вести / БизЛифе

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Удар ковид мера: Комуналци испразнили локал у Нишу, казнили власника и затворили објекат

    1. Kako se razvijala medicina lekare su spaljivali na lomaci nazivajuci ih vesticama, da bi se mogla razvijati farmakomafija zahvaljujuci njenom delovanju kroz lekove a narocito vakcine imamo bolesti za koje i ne znamo ali njima je problem covek koji ne uzima njihova sredstva i ima imunitet.. Razlika izmedju medicine i farmakomafije je ogromna, medicina je stara koliko i covek a ovo drugo ne.
      Kad ima covek imunitet ima sve, kazu pa sto dodjes za anesteziju, lek, pa ljudi moji anestezija i smesa protiv bolova, lecenje postoji od kad i covek ali su sve knjige, lekara spalili i nabedili da vesticare kako bi se mogla razvijati farmakomafija i kontrola
      Prvo bi se plasili ovi iz elite… lek je ojacan imunitet ali 22 vakcine od rodjenja svaki put lekovi pa naravno da nam kolektivno strada imunitet i pored toga NE MOGU napraviti bolest koja se prenosi to je lazzzzz pokusali su sa kugom pa spaljivalji istinu, u 1.sv ratu i nista laz laz laz covekov imunitet Bogom dan i odrzavanje vwzbanjem i ishranom je nesto Bozansko za zdravlje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *