У ПОСЛУШНОСТИ АНТИХРИСТА … У храму Грчке постављене фотоћелије за пребројавање парохијана

0

(фото:3РИМ)

У цркви Светог Ђорђа у грчком граду Лариси постављене су фотоћелије на вратима за контролу броја парохијана на служби.

Контрола броја верника у храму уз помоћ фотоћелија постављених на његовим вратима почела је у парохији Светог Георгија у граду Лариси у Грчкој. Тиме се избегава велика гужва и, сходно томе, отежава ширење корона вируса , рекао је настојатељ храма свештеник Никифор Контогијанис у етеру грчке телевизије, преноси вимаортходокиас.гр .

Ректор је поделио и друге новине у животу парохије. Дакле, можете присуствовати служби онлајн од куће, или тако што ћете је гледати на великом екрану на спољном зиду храма. Штавише, верник може да користи посебну апликацију – запали виртуелну свећу и именује имена за помен без напуштања куће.



Свештеник се такође договорио са локалном лабораторијом да спроведе бесплатне експресне тестове за оне који желе да слободно присуствују богослужењу. Тако је заједница испунила уредбу грчких власти о обавезним ковид документима или тестовима за парохијане приликом посете храмовима.

Извор: Васељенска ТВ/3 РИМ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *