Полиција у Индији пронашла украдени Марадонин сат

1

(фото:Н1)

Полиција индијске државе Асам саопштила је да је пронашла украдени сат, који је припадао фудбалској легенди Дијегу Арманду Марадони.

Полицијски званичник Баскар Џјонти Маханта рекао је да је луксузни сат „убло“, који је потписао Марадона, пронађен код ухапшеног лица у области Сивасагар.

Полиција је саопштила да је ухапшени радио као обезбеђење компаније у Дубаију која чува ствари легендарног Аргентинца. Он је сат украо прошле седмице и пре неколико дана се вратио у Индију.



Индијски званичник Химанта Бисва Сарма најавио је да ће власти поднети кривичну пријаву против ухапшеног.

Марадона је преминуо од срчаног удара у 60. години након операције на мозгу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Седам лекара који су се бринули о здрављу фудбалске звезде суочавају се са кривичним пријавама, пошто је у медицинском извештају наведено да Марадона није адекватно лечен.

Н1

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Полиција у Индији пронашла украдени Марадонин сат

  1. када “сиротиња” нешто мазне обавезно се открива и драконски кажњава, а кад политичари и “тајкуни” пљачкају буџете на % са банкстерским окупатором е за то нема доказа и нико се не кажњава или врло ретко смешним наногицама, нема правде потом нема ни мира у свету који кроје банкстери лопурде прављене млитавом инцест китицом а такви су најподложнији командама нељудских свести које уништавају свет људи баш преко њих и њихових послушника из коруптивне политике и “медија”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *