Александар Вулин: Осуда ЕУ и САД доказ да ме не желе у Влади Србије

1

Александар Вулин (BETAPHOTO/MUP SRBIJE/MO)

Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је да је осуда Европске уније и Сједињених Америчких држава његовог негирања масакра у Рачку на Косову 1999. године, доказ да они не желе да он буде члан Владе Србије.

„Када премијер Косова Аљбин Курти објави стварање Велике Албаније, ЕУ и САД ћуте. Када суд ослободи доказане ратне злочинце Орића, Готовину и Харадинаја, ЕУ и САД ћуте, када Приштина одбије да спроведе Бриселски споразум ЕУ и САД ћуте, када ја кажем истину о Рачку ЕУ и САД проговоре“, казао је Вулин у писаној изјави.

Он је навео да ће „можда коначно успети да га смене из Владе“ и да ће им се испунити жеља да га не буде у некој наредној влади.



„Можда нека згодна саобраћајна несрећа оконча и мој живот, али ништа не може да се уради, а да истина о Рачку не постане видљива и доказана, ништа не може да се уради, а да истина о Рачку и измишљеном поводу за НАТО агресију не буде испричана. Велики се љуте на Србе који се не боје да кажу истину, а посебно истину која показује колико су велики били мали пред мојим народом“, истакао је Вулин.


Прочитај још: 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Све је плева нема ли имена



(Данас)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Александар Вулин: Осуда ЕУ и САД доказ да ме не желе у Влади Србије

  1. која јуначина самохвалисава, “чегевара” праведник велики борац за истину против империјализма којем служи за $$$$$ теткине. Своје “јунаштво и борилачеке способности” је показао служивши војни рок и у протеклим ратовима 91 – 99. Што се саобраћајки тиче могуће је да се слупа дрогиран и наџибрен али ту је “блинда” околоп да му гршно тело спасава али душу не може, када сотона вози Бог не помаже
    -јунак нема шта:
    “Очевици удеса тврде да је „аудијем“ управљао министар Вулин лично? Кажу да су га видели како излази са возачевог места и наводно се трком упућује ка околном жбуњу, где се сакрио.”
    https://srbin.info/politika/mediji-vulin-vozio-blindirani-auto-udario-policajca-na-motociklu/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *