Игор Кирилов: У Нигерији, одакле су мајмунске богиње донете у Европу и Америку, функционише најмање четири америчке биолабораторије. СЗО да провери ту чудну „случајност“

0
лекова, сзо

У Нигерији, одакле су мајмунске богиње донете у Европу и Америку, функционише најмање четири америчке биолабораторије, изјавио је начелник Јединица за радијациону, хемијску и биолошку заштиту Оружаних снага Русије Игор Кирилов.

„Према извештају Светске здравствене организације (СЗО), ширење мајмунских богиња почело је из Нигерије – а то је још једна држава на чијој територији је Вашингтон разместио своју биолошку инфраструктуру. Према информацији којом располажемо, у Нигерији функционише најмање четири биолабораторије које контролише Вашингтон“, рекао је он.

Прочитајте још:  Како ће корона променити светску економију: рад од куће је само врх леденог брега
Кирилов је такође казао и да је реч о „чудној случајности“ коју би стручњаци требало да провере.

Кирилов је такође подсетио и на то да је уочи избијања пандемије вируса корона, према наводима европских и америчких медија, у извештајима Минхенске безбедносне конференције, било организовано увежбавање сценарија борбе против ширњеа вируса мајмуснких богиња.

Прочитајте још:  Шта ће бити са Пољском у случају рата између Русије и НАТО-а
Он је позвао Светску здравствену организацију да, у светлу многобројних случајева кршења безбедности и начина чувања патогених биолошких материјала, испита активност биолошких лабораторија које финансира Америка у Абудџи, Зарији и Лагосу и да обелодане сву ту информацију како би јавност сазнала истину.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Такође је рекао и да су, према сазнањима руског Министарства одбране, 98 одсто оболелих – мушкарци старији од 20 година хомосексуалне оријентације и подсетио да је нешто раније шеф СЗО за ванредне ситуације Дејвид Херман рекао да је највећи број ширења ове инфекције забележен полним путем.

Спутњик

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *