Мирослав Пушоња: Предвиђања

0
русија, пушоња, криви, држава, информације

Мирослав Пушоња

”Славјанофили су свог главног противника видјели у германско-романској цивилизацији Запада, са његовим католичанством и протестантизмом. Њихово тражење правога бога у православљу је тражење савршенога. Отров западне цивилизације видјели су и у самој Русији, али су били најспремнији да га ТУ превиде. За њега су највише оптуживали Западне Словене, а Пољаке на првом мјесту”. М. Екмечић
Дмитриј Иванович Мендељејев (рус. Дми́трий Ива́нович Менделе́ев, Тобољск, 8. фебруар 1834 — Санкт Петербург 2. фебруар 1907) био је руски хемичар. Познат је као један од двојице научника који су створили Периодни систем елемената; који је био важна карика науке у Другој индустријској револуцији. За разлику од осталих стваратеља, Мендељејев је предвидео да ће се многи елементи још открити.
Његов принцип послужио је као кључ за откривање скоро свих радиоактивних елемената, са великим бројем изотопа и представља најсавршенији класификациони систем у природним наукама. У неколико случајева познато је његово неслагање са прихваћеним атомским масама, говорио је да се оне не слажу са Периодним законом, и то се показало као тачно.
Шта није предвидео тачно? Да неће добити Нобелову награду за хемију. Када су му коначно одлучили да доделе ову награду наступила је аномална ситуација. Мимо очекивања убачено је име француског хемичара, а притисак иза кулиса био је толико јак да је прошао Француз. Наредне године поновљено је кандидовање али је глатко пропало. Мендељев је под јаким стресом умро од обичног грипа. Испоставило се да је целу радњу унижавања водио оснивач шведског удружења хемичара. Из ината и сујете!
И још једну ствар није тачно предиктовао овај ум из друге галаксије. То је пројекција да ће православних Руса крајем двадесетог столећа бити цела милијарда. Опет му је измигољила аномалија! Да је све било како Бог заповеда, било би их. Интернационална идеологија комунизма однела је превагу и уништила породицу и народ. Сведени на стотину и нешто више милиона данас се боре са новим комунистичким народима насталим у њиховој материци. Душмани су остали стари!
Аналогија са нама је идентична. Несретна аномалија никла из ината и зависти. Ко мисли да пророкује о људима мора на њих рачунати.
Мирослав Пушоња / Васељенска
БОНУС ВИДЕО:
https://www.youtube.com/watch?v=sENeBBdAb4E

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *