Кристофер Хил хоће да преваспита Србе!

2
хил

(фото:НСПМ)

Србија мора да се окрене Западу због своје деце. Многи млади из ње одлазе на Запад, не на Исток. Волео бих да Србија једног дана донесе одлуку о прикључењу у НАТО. Београд треба да се прикључи санкцијама против Русије због сукоба у Украјини.

Ове “добронамерне” савет нашој држави и власти, уз нормализацију односа са Приштином уз међусобно признавање, Београду је у интервјуу НИН-у сервирао амбасадор САД Кристофер Хил.

Прилично агресивно, без имало дипломатског бонтона и уважавања земље домаћина, сугерише да се одрекнемо традиционалних пријатеља…

БОНУС ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Кристофер Хил хоће да преваспита Србе!

  1. Ми због своје деце треба да заборавимо да САД постоје. Неопевана су зла које сте нам учинили у 20. веку. Ви американци сте народ који 95% Срба презире и били бисмо најсрећнији да вас, на простору Републике Србије, и не видимо, и нечујемо. Били бисмо најсрећнији да не постојите. Заборавите да ми Срби постојимо, заборавите да Земља Србаља постоји.
    Семе вам се затрло!!!

  2. Да је среће, после ове “поуке”, тај момак би већ морао бити на пливалишту ка том америчком острвцету између Атлантика и Пацифика.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *