ПРОЗАПАДНА ОПОЗИЦИЈА прогласила народ који је у шетњи против насиља а није за њих, да је СНС провокатор

1

(фото:Н1)

ПРОЗАПАДНА ОПОЗИЦИЈА прогласила народ који је у шетњи против насиља а није за њих, да је СНС провокатор.

Прозападна опозиција која је и вечерас организовала митинг под називом “Србија против насиља” показала је вечерас своје право лице и однос према обичним грађанима који је шетао заиста из незадовољства а не због хирова ових политичара.

Наиме група незадовољних грађана појавила се испред РТС и хтела да уђе. Народ је скандирао да неће да их они само шетају. Ови организатори “народног митинга” одмах су отерали грађане који не шетају због њих него због истинског незадовољства “СНС провокаторима” и рекли како то “није народ”:

Тако су “грађанисти” још једном показали право лице.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсетимо, вечерас организатори протеста нису помињали ни недавно страдалу децу, нити конкретна решења за нарастајуће проблеме. Њихови једини захтеви односили су се на РЕМ и одузимање националне фреквенције медијима који немају исте газде као и они да би се исте фреквенције доделиле медијима чије су газде на Западу

Васељенска

Бонус видео

 

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ПРОЗАПАДНА ОПОЗИЦИЈА прогласила народ који је у шетњи против насиља а није за њих, да је СНС провокатор

  1. ČEKANJU BOLJITKA NEMA KRAJA?!

    Krenulo je, kod nas, na bolje! Dana 26. maja Vučić i SNS organizovaše skup “Srbija protiv nasilja”. Prisutni, kako kažu najveći broj u istoriji, a i šire oslušaše govornike i zabavljače, pojedoše sendviče, nakisli kišom vratiše se kući. Šta je promenjeno – ništa, šta je pametno zaključeno – nema zaključke, doneće se na sledećem skupu. Skup je održan povodom ubistva dečaka u Beogradu i Mladenovcu. Dana 27. maja Opozicija, ukoliko je opozicija, održa na istom mestu jedan od brojnih skupova “Srbija protiv nasilja”. Prvi skup je prenosila TV, a drugi prenosili sami učesnici. Zamajavanju građana i građanki, kao i samih učesnika nema kraja. Sami ih zamajavaju i sami se zanimavaju bez efekata, ukoliko ih neklo očekivao, zaje*ao se debelo. Nasilje će se zaustzaviti, naravno, nakon zaustavljanja političkog nasilja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *