Тадић: Поносам сам на то што сам испоручио Младића, Караџића и Хаџића! (ВИДЕО)

0
тадић

Борис Тадић

Тадић: Поносам сам на то што сам испоручио Младића, Караџића и Хаџића!

„На листи Србија против насиља је пронађено до сада 200 фалсификованих потписа! Где су свакодневне емисије о томе, конференције за штампу, позивања аналитичара, громогласни наслови?

Када се њима нађе стотине фалсификованих потписа – то је режим подметнуо, а када се нама нађу две или три – ми смо криминалци и умешани у организовани криминал! О чему се ради овде?!

Прикините више са бесрамним терором и двоструким стандардима! Управо тим путем је и дошло до разарања нашег друштва!”, написао је Борис Тадић на друштвеној мрежи „Икс” (Твитер).

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Тадић: Поносам сам на то што сам испоручио Младића, Караџића и Хаџића!

Бивши председник Србије Борис Тадић, је недавно гостовао код Немање Шаровића у емисији на КТВ и на питање да ли се стиди што је за време његовог режима Хашком трибуналу Србија испоручила српске јунаке, он је одговорио:

“Не, наравно да не”.

Он је додао и да је социјалистички режим преводио на ставове Европске уније, и додао да бити националиста није бити ни за понос ни за дику.

Васељенска

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *