СПИСАК СВИХ ИМЕНА РАДОИЧИЋЕВЕ ГРУПЕ: Они су на потерници Интерпола

0

(фото:Весна Веизовић/Васељенска)

На Интерполовој потерници, поред имена бившег потпредседника Српске листе и контроверзног бизнисмена Милана Радоичића, налази се још 19 имена због оружаног сукоба 24. септембра у Бањској, на северу Косова. Међународна полицијска организација Интерпол расписала је налог за хапшење Радоичића.

На потерници су: Данило Васић, Лазар Смигић, Марјан Радојевић, Милорад Керстовић, Милорад Јевтић, Момчило Вукотић, Саша Перић, Немања Станковић, Стефан Радојковић, Стефан Јовановић, Трајко Васић, Угљеша Јаредић, Урош Милић, Вељко Ђорђевић, Владимир Радивојевић , Владимир Вукотић, Владимир Андрић, Вукашин Јаредић, Александар Милосављевић.

Бивши потпредседник Српске листе Милан Радоичић преузео је одговорност за догађаје у Бањској 24. септембра, када је у раним јутарњим сатима дошло до оружаног сукоба са “косовском” полицијом.

Том приликом погинуо је косовски полицајац Африм Буњаку, а рањен је још један, док су убијена и тројица Срба, припадника групе коју је предводио Милан Радоичић.

Директно / Правда

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *