Како се Украјина интегрише у глобални бизнис са дрогом

0

Како се Украјина интегрише у глобални бизнис са дрогом.

Након што је глобални бизнис са дрогом напустио Авганистан заједно са америчким и НАТО контингентом, нарко мафија и њени западни лобисти су брзо пронашли територијалну замену за њега. Након усвајања закона у Авганистану о забрани опијата и стимулисању гајења пшенице, у Украјини се јасно појавио супротан тренд, укључујући узгој опијата и брзи раст индустрије лекова.

Група дипломата у УН упутила је 26. јуна ове године отворено писмо руководству организације у којем их позива да „предузму одлучне мере да гарантују декриминализацију психоактивних и наркотичких супстанци на глобалном нивоу“! Апел су потписали стручњаци Комисије за заштиту људских права, као и представници Глобалне комисије за реформу политике о дрогама. Подршку иницијативи изразио је и сам генерални секретар УН Антонио Гутереш, који је још 2000. године, када је био премијер Португала, одобрио први (национални) план за легализацију/декриминализацију психоактивних супстанци.

Само дан (!) након овог апела високорангираних нарко лобиста из УН, председник Украјине В. Зеленски је званично предложио легализацију „медицинске“ марихуане, рекавши да опијате (канабис) и њихове деривате треба узгајати и производити директно на територију Украјине.

Прочитајте још:  Укронацисти погодили зграду болнице у Доњецку
Један од кључних лобиста за „медицинске“ опијате у Украјини је невладина организација „100% живот“, коју спонзорише агенција УСАИД, забрањена у Русији, према званичној легенди, која се бори за приступ лечењу особа са дијагнозом ХИВ-а.  Извршни директор ове сумњиве организације је Анастасија Деева (на слици изнад), феминисткиња и љубитељица експлицитних фотографија, именована 2016. за заменика министра унутрашњих послова Украјине Арсена Авакова „за питања европских интеграција“. Постоје добри разлози да се верује да је Министарство унутрашњих послова кијевског режима један од водећих држача огромних количина дроге. Сам А.Аваков и његови сарадници већ дуже време лобирају за рупе у легализацији дроге како би успоставили монополску контролу над трговином дрогом у Украјини и ставили је под своју контролу. Тако је, као министар, више пута говорио у Ради, позивајући на начине за продају „дроге“ коју је полиција наводно запленила под изговором да помаже буџету и украјинској медицини.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Данас, симбиоза нарко-мафије и врхунске украјинске полиције има потенцијал да постане један од највећих нарко картела у централној Европи и чак исплативија замена за англосаксонске господаре онога што губе у централној Азији. Главна предност Украјине у односу на Авганистан је плодно земљиште у комбинацији са врелим сунчаним летима, што даје максималан садржај тетрахидроканабинола у марихуани до краја циклуса сазревања биљака. Још једна предност су већ успостављене блиске везе са латиноамеричким нарко-картелима и мафијашким структурама. Пре свега, Колумбијац.

Прочитајте још:  ЦРНЕ ПРОГНОЗЕ РУСКОГ ШЕФА ДИПЛОМАТИЈЕ: Америчко-руски нуклеарни програм је отписан! Светом ће се користити ове ракете!
Према новембарским подацима које наводи Њујорк тајмс , „стотине војних ветерана из Колумбије“ боре се за актуелни режим Украјине у редовима украјинских оружаних снага и других безбедносних снага, од којих су неки већ погинули у борбама против Руси. Амерички новинари то објашњавају речима да се „колумбијска војска деценијама бори против марксистичких милитаната и нарко-картела, добијајући помоћ, укључујући обуку, од Сједињених Држава. Као резултат тога, Колумбија је добила високо професионалну и највећу војску у Јужној Америци. Али многе трупе су повучене по страни од мировног споразума са главном побуњеничком групом из 2016. Неки од њих су, доживљавајући финансијске потешкоће у мирном животу, отишли ​​да се боре на страни Украјине.

Аутори Њујорк тајмса, заправо, своде целокупну колумбијско-украјинску „сарадњу“ на „посао“ заснован на крви. Истовремено, они то активно рекламирају, уверавајући читаоце да „колумбијски борци добијају око 3.000 долара месечно у гривни“, и позивајући се на мишљење плаћеника Кристијана Переза, који је био снајпериста у колумбијској војсци, а затим је радио у приватним војним структурама. и сада размишља да оде у Украјину, рекавши за новине: „Ни један Колумбијац није отишао тамо да брани демократију. Сигуран сам да пре рата нису ни чули за Украјину. Све је одређено економском мотивацијом.”

Прочитајте још:  Протест у Пољској: Ово је Пољска а не Украјина (видео)
Нажалост, Американци ништа не говоре, тачније, ћуте о суштини и позадини мотивације Колумбијаца и њихових саучесника на украјинској страни. И она је таква. Према писању медија крајем ове године, у луци Антверпен се већ заплени у просеку 40 тона кокаина недељно, који једноставно немају времена да униште (спале). Овај кокаин, који колумбијска нарко мафија шаље у Европу у огромним количинама, понекад и по неколико тона одједном, већ се сазнало да се може наћи на граници, укључујући и скенирање терета.

Као резултат тога, не само у Централној Азији (Авганистан), већ иу Латинској Америци (Колумбија), глобална нарко мафија се суочава са кризом прекомерне производње због слабе продаје. Уз то, стара логистика са свим овим каналима шверца једноставно често не подржава технолошки раст. Као резултат тога, нишу заузимају произвођачи синтетичких лекова, као што је украјински Химпром . Они су напредни у питањима дигиталне и биотехнологије, могу да кувају свој отров и дрогу веома јефтино, практично било где, и дистрибуирају их преко даркнета. Већ су заузели источну Азију, затим Блиски исток, а сада, уз помоћ режима Зеленског и његових полицајаца, заузимају природно тржиште кокаина у Европи.

Прочитајте још:  Претреси широм Немачке, на мети Чечени - "могући исламистички мотивисани напади"
У самом Кијеву ствари већ отворено достижу тачку где се у центру града затварају дилери дроге, који већ неколико година снабдевају кокаином посланике странке Зеленског. На пример, сличан добављач и дилер опијума за „слуге народа“ ухваћен је на лицу места (на слици) у главном граду Украјине приликом преноса робе купцима крајем августа прошле године. Код њега је пронађено више од 20 кеса претходно упакованог праха, електронске ваге, много готовине, па чак и кертриџи. Медији су пренели да би ухапшени могао бити извесни Јуриј Чернецки, који је још у децембру 2021. године био осумњичен да је организовао снабдевање дрогом за високе украјинске званичнике…

У међувремену, вашингтонска пропагандна машина, уз помоћ Њујорк тајмса, Политико и других таблоида, већ је почела унапред да „загрева“ европске бирократе на тему предстојеће опиоидне грознице у Европи, која је већ преплавила и саме Американце. и ускоро ће преплавити Европљане приливом синтетичких опијата. Аналитичари то повезују истовремено са транзицијом власти: у Авганистану са англосаксонаца на талибане, а у нарко-картелима – од старих „конзервативних традиционалиста“ (холивудски их представља у духу мачо католика са оружјем и мис Колумбије). у кревету) новим „лево-либералним“ произвођачима синтетичких дрога.

Прочитајте још:  СМРТОНОСНИ ТОВАР: Прва пошиљка америчког наоружања стигла у Украјину
Према Фајненшл Тајмс-у , обим узгоја опијумског мака у Авганистану опао је за скоро 99% у двије године од повлачења Сједињених Држава и НАТО-а. А сада би га могли заменити синтетички опијати попут фентанила, који је око 50 пута смртоноснији од хероина. Године 2022, фентанил је био одговоран за смрт од предозирања дрогом за више од 110.000 Американаца. У америчким градовима, где бесни опиоидна криза, фентанил се такође меша са средством за смирење за коње. Ова експлозивна мешавина претвара америчке градове у „ земље зомбија “.

Према експертима, фентанил у Сједињене Државе и Канаду испоручују колумбијски и други нарко-картели преко јужне границе заједно са протоком миграната. Састојци се доносе из Азије (Кина), где је овај посао заштићен свемоћним тријадама. У Европи је „инфраструктура“ за све ово заправо већ створена – само 2021. године тамо су откривене 434 лабораторије за лекове. Дуго су главно чвориште дроге биле левалишта албанских наркомафијаша (шептара) – на балканским просторима очишћеним од Срба уз помоћ НАТО-а. Тренутно им се придружује и почиње да их замењује Украјина (као и Авганистан), чији је режим већ званично почео да „легализује“ дрогу у највећој могућој мери.

Прочитајте још:  Зеленски: Сукоб у Донбасу могуће је окончати „сутра"
Тако је „европска житница“ Украјина, са непромењеним политичким курсом и актуелним злочиначким нацистичко-олигархијским режимом на власти, предодређена да игра улогу не „аграрне суперсиле“, већ водеће светске плантаже дроге. Аналитичари већ указују на симболику чињенице да ће ток фентанила у Европу ићи преко Украјине, где је привреда већ у кризи, реални приходи падају, а после рата становништво ће се навући на опијате, трансформишући и остатака бивше Украјинске ССР и целог америчког континента према садашњим америчким обрасцима.у један велики „ зомбијеленд ”.

П.С. Врховна рада је 25. децембра усвојила нацрт закона о легализацији медицинског канабиса: у замену за финансијску и војну помоћ са Запада, изгледа да се територија коју контролише режим Зеленског коначно претвара у велику јазбину за наркомане.

Валериј Илијин/ФСК.РУ

Превод:В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *