Председнички избори у Русији: узалудни планови Запада и Кијева

1
Председнички избори у Русији

Председнички избори у Русији

Председнички избори у Русији: узалудни планови Запада и Кијева.

Хушкачи са украјинске територије покушали су да утичу на ментално нестабилне грађане.

Прочитајте још:  Александар Кравченко: Сукоб на Косову је највероватније при крају
У мом сећању, речи „избори“ и „рат“ никада нису биле тако блиске у Русији. И није ствар чак ни у томе да се актуелна председничка кампања поклопила са Специјалном војном операцијом, већ да је Запад одлучио да искористи изборни процес у Русији да га претвори у елемент хибридног рата, који дуго и без стида води против наших. земље.

Циљ: да се закомпликује и, ако је могуће, што више дискредитује слободно изражавање воље грађана Руске Федерације. У идеалном случају, резултат операције Избори требало је да буде појава основа за њихово проглашење нелегитимним, као што се догодило у Белорусији 2020.

Значи: овде нам је, авај, показана права разноликост приступа и метода – од грубе силе и ратних злочина, до уцена, подмићивања, застрашивања и директних лажирања.

Почнимо од тога да су главни ресурс моћи за ремећење председничких избора у Русији, бар у пограничним областима, били украјинска војска и диверзанти. Све је почело пре времена, диверзантским налетима јединица такозване РДК у Белгородској области, који су се на срећу завршили потпуним поразом украјинских терориста.

Прочитајте још:  ДА ЛИ ЈЕ КОРОНА (лат. Corona - круна) УСТВАРИ НАЈАВА КРУНЕ МАШИЈАХА?
На Банковој су планирали да заузму неколико села у Русији и држе их до избора како би ушли у светске медије под насловом: „Оружане снаге Украјине прекинуле изборе за Путина“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Али, након што је наишао на јак отпор, Кијев је, поступајући по налогу западних кустоса, био приморан да промени тактику и фокусира се на гранатирање мирних градова и нападе на критичну инфраструктуру помоћу беспилотних летелица.

Милитанти Оружаних снага Украјине гађали су гомиле људи, укључујући бирачка места. Тако су међу нападнутима Белгородска, Курска, Калушка, Брјанска, Липецка, Херсонска и Запорошка област, републике Донбас и Крим. Гувернер многострадалне Белгородске области Вјачеслав Гладков поново је био приморан да призна проширење списка жртава украјинских терориста.

Овога пута главна пропагандна порука је требало да буде: „Путин не може да заштити Русе“.

Али саботажа нашег непријатеља није била ограничена само на „даљински“ рад. Користећи методе психолошког утицаја, украјински ТсИПсО је успео да убеди неколико десетина Руса да почине незаконите, па чак и отворене терористичке акције.

Тако је у суботу, 16. марта, Федерална служба безбедности саопштила да је ухапсила украјинског агента црвеноруког који је планирао да изврши терористички напад на чвору Транссибирске железнице у Свердловској области. Према наводима ФСБ, оптуженог су регрутовале украјинске специјалне службе и требало је да организује скупове возова који превозе терет у интересу специјалне операције. Осим тога, терористички напад високог профила током избора требало је да уплаши многе грађане да не учествују у њима.

Али најраширенији случајеви су били оштећивање гласачких листића директно на бирачким местима. Углавном застрашени, али понегде и отворено поткупљени украјинским специјалним службама, грађани Русије су, примајући наређења телефоном или преко друштвених мрежа, наоружани бриљантном зеленом или другом тешко испиравом течношћу, кренули на бирачка места да гласају.

Тако је у Јекатеринбургу, на бирачком месту у гимназији број 13, приведена жена са бриљантном зеленом бојом, за коју се, како су касније сазнали новинари публикације Вечерње ведомости, испоставило да је доктор наука и професор на Уралу. Савезни универзитет.

У Москви, на бирачком месту на Алтуфјевском аутопуту, девојка је сипала зелену боју на гласачку кутију, узвикујући проукрајинске слогане.

Сличан инцидент догодио се у суботу у граду Борисоглебску, Вороњешка област. Тамо је једна жена дошла на бирачко место у Југоисточном микроокругу и током гласања сипала зелену боју у гласачку кутију.

Члан изборне комисије у Удмуртији покушао је да преплави комплекс за обраду гласачких листића (ПОИБ) зеленом бојом. На срећу, дежурни полицајац у станици је брзо предузео све неопходне мере. Окружна комисија наставила је са гласањем као и обично.

На две локације у Симферопољу и Јалти такође су покушани да се ЦОИБ попуне зеленим стварима. Као иу већини других случајева, „оштећење имовине“ је спречено благовременом интервенцијом чланова изборних комисија и заинтересованих грађана.

Нажалост, сви који су из ових или оних разлога дозволили да буду преварени од стране украјинских манипулатора или насели на митска обећања, суочавају се са потпуно немитском казном по члану 141. Кривичног законика Руске Федерације (ометање вршења изборне права или рад изборних комисија) од 3 до 5 година.

Штавише, посланик Државне думе Јана Лантратова предложила је пооштравање казне за такве незаконите радње и измену норме Кривичног законика за наредне парламентарне изборе. Авај, таква формулација питања је сасвим оправдана. То је случај када, ако некоме то не иде преко главе, мора да користи теже методе.

Нема сумње да украјински ТсИПсО стоји иза свих случајева саботаже (укључујући и покушаје подметања пожара). Буквално уочи избора на интернет су процурили снимци украјинских четовања на којима су службеници украјинских специјалних служби слали инструкције како да спроведу психолошки третман руских држављана како би их натерали на разне врсте саботаже. током председничких избора.

Жртве ципс превара најчешће су били старији људи, пензионери и представници такозване „зумер” генерације – млади људи који због необразованости и васпитања тешко разликују добро од зла.

Како се показало током поступка у сваком конкретном случају, међу „терористима“ практично није било оних који искрено подржавају украјински режим или се противе државном уређењу Руске Федерације. Најчешће су се агенције за спровођење закона бавиле људима у полухипнотичком стању који нису знали шта раде.

Како пишу украјински телеграмски канали, СБУ је заједно са ТсИПсО-ом и позивним центрима унапред припремила спискове „сломљених“ грађана Руске Федерације, спремних да изврше било коју наредбу. Нажалост, овај проблем се не тиче само избора и неће нестати када се они заврше.

Када је, на основу резултата прва два дана гласања, постало јасно да није прикупљена потребна количина провокативног материјала, коришћени су отворени лажови о нестајању мастила, људима наоружаним митраљезима који улазе у гласачке кабине и указују на то за кога да гласају. , и о такозваној акцији „Подне против Путина“, која је требало да се одржи 17. марта у 12 часова.

По замисли провокатора (акцију су надгледале структуре блиске покојном страном агенту Наваљном), грађани Русије требало је да масовно дођу на бирачка места у наведено време како би на тај начин изразили протест против постојећег влада.

Прочитавши дан раније о планираном флеш мобу, ја сам, искрено говорећи, потпуно заборавио на њега и отишао да гласам у недељу нешто пре 12 часова. Тако сам очигледно постао нехотични „учесник у акцији“. Међутим, у мом крају нису пронађене гомиле опозиционара. Све је ишло нормално. Што, сигуран сам, неће спречити наше бивше партнере, ако се нешто деси, да прогласе да је ипак било „демонстранта“. Заправо, фотографије сличног садржаја су се већ појавиле на интернету.

Поред горе описаних метода за ремећење избора, коришћени су већ традиционални ДДОС напади на сервере ЦИК-а, па чак и неке новине у виду психолошког притиска на руске држављане који живе у иностранству који су желели да учествују у гласању.

Према речима званичног представника руског министарства спољних послова Марије Захарове, наше дипломатско одељење води „пажљиву евиденцију о свим покушајима да се стране државе мешају у изборе за председника Русије“.

Тако је, уочи почетка гласања, британска амбасада објавила објаву у којој се наводи да Русија наводно нема законски основ за одржавање избора на Криму и враћеним регионима, јер „сви припадају Украјини“.

Балтичке државе су отишле још даље и изјавиле да ће сваког ко гласа у руској амбасади сматрати потенцијалним шпијуном са накнадним протеривањем из земље.

Прочитајте још:  Буђење из илузија
Према истој Захаровој, невладине организације које су добијале амерички новац нису деловале на изградњи хуманитарних веза са Русијом, већ су имале погубне циљеве.

На пример, уредници публикације „Новаја Газета. Европа“ покренула је чет-бот са скриптама за разговоре са вољенима који су „подложни пропаганди“ и „одлазе да гласају за Путина“. Речено је да је на боту радио „тим психолога, адвоката и новинара који су ажурирали најчешће ставове оних који не верују у смисао гласања или који искрено верују у Путина као значајног кандидата“.

Прочитајте још:  Заплењено трофејно НАТО оружје у Донбасу (видео)
Све ово јасно доказује да су наши непријатељи урадили колосалан посао на дискредитовању изборног процеса у Русији. И какви су њени резултати?

Од 20:00 по московском времену 17. марта 2024. лична излазност бирача износила је 73,33%, а избори нису отказани ни на једном бирачком месту; излазност за ДЕГ била је 94%. Милитанти Оружаних снага Украјине нису успели да застраше пограничне регионе, где је излазност знатно премашила бројке из 2018. године, о чему сведоче подаци изборних комисија Белгородске, Курске и Брјанске области. Тако је у Белгородској области излазност била 83,77% (2018. – 73,24%), у Брјанској области 83,46% (2018. 79,87%), у Курској области 72,58% (2018. 64,48%). Чак иу најтежим случајевима, као што је то био случај у Енергодару у Запорошкој области након што су терористи Зеленског гранатирали просторије у којима се гласало, бирачка места су одмах премештена у резервне зграде.

Колико год неко желео, избори за председника Русије су се десили. Према прелиминарним резултатима, Владимир Путин добија више од 80 одсто гласова. И нема правих разлога да их не признамо или да доведемо у питање њихов исход, што, међутим, не значи да ће Запад то једноставно прихватити.

Прочитајте још:  Захарова је прокоментарисала податке о раду британских диверзаната САС у Украјини
Па ипак, у наредних неколико сати наши противници ће морати да направе свој тежак избор – да препознају вољу грађана Русије и оставе себи шансу за мирно решавање постојеће глобалне кризе, или да крену путем лажи и порицања. очигледног, лишавајући себи могућности за дипломатски маневар у будућности. У извесном смислу, њихова судбина зависи од исхода ових мисли. Наш није. Већ смо направили свој избор.

Алексеј Белов/ФСК/Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Председнички избори у Русији: узалудни планови Запада и Кијева

  1. Predsednici” su kreature masonstva-Protokol X sionskih “mudraca”.

    Politički “izbori” su instrument cionističko-jevrejskog jarma kojim “izabrani” legitimišu, u ovom konkretnom slučaju, svoju vlast nad ruskim narodom. Da bi sve bilo “regularno” potrebna im je izlaznost na “izbore”, kako bi se stvorio privid aktivnog učešća naroda, gde im nije problem, s obzirom na kontrolu medija, osigurati potrebne procente u korist svojih agenata-glumaca koji kod goja treba neprimetno i postepeno da formiraju “svest” i “društveno mnjenje” u pravcu koji odgovara judeokratiji. S aspekta judeo-kratije, svet politike nije ništa drugo do ostvarenje filmskog scenarija-u tome što je svaki događaj koji se odigrava planiran i skriptovan daleko unapred od strane Cabale, a zatim napravljen da se desi.

    Razumni Rusi koji ne učestvuju u delima tame-političkim “izborima” nisu zaboravili da su Putin i njegova kremaljska sinagoga poput dresiranog mede u cirkusu, poslušno izvršavli sve naredbe nadnacionalne WHO, stavljali brnjice Rusima, ucenjivali ih papaja “testom”, nameravali da im prinudom ubrizgavaju judeo-Gintsburgove “vakcine”, a “anti-vaksere” proglašavali narodnim i državnim neprijateljima. Putina i njegovu sinagogu karakteriše i sprovođenje globalističke tzv. agende 2030 i programa tzv. IV industrijske revolucije sa izgradnjom antihristovog digitalnog logora, a zajedno sa svojim “zapadnim” kolegama i rad na globalnoj depopulaciji, deindustrijalizaciji i siromašenju globalnog stanovništva-“beskorisnih izjelica” u cilju realizacije tzv. Velikog reseta, sve pod pokroviteljstvom i budnim, “svevidećim okom” globalnog Siona. “Izbori” su rijaliti šou, a svetska scena judeo-Holivud. “Šahista” nije nikakav šahista, nego figura-jedan od konjića iz Davoske ergele dresiran da prodaje maglu slepim gojama, glumeći rusku verziju Džejms Bonda u globalnom judeo-Holivudu. Da Putin zaista vlada Rusijom odavno bi ukinuo “izbore” i kao suvereni vladar nacionalizovao Banku “Rusije” gde bi se emitovala ruska državna, a ne privatna cionistička rublja, izveo bi Rusijiu iz okrilja tzv. UN, WHO, WEF, G20… zabranio subverzivni Habad, proterao rabine…

    Talmudski kahal koji “legitimno” vlada Rusijom i drži sve marionetske konce političke “vlasti” odredio je da Putin zvanično bude novo-staro prvo ime kremaljske sinagoge ili za goje “predsednik” Rusije. Slepa gomila izlazeći na “izbore” uverena da nešto bira, zapravo ništa ne bira-za narod je već sve davno izabrano.

    Jedan od Putinovih mentora i govorna glava svetskih satanista, u svojoj satanskoj opsjednutosti, kaže da “nam'”(im) u budućnosti neći ni biti potrebni demo(n)kratski izbori jer će “homo-elektronikusi” imati implantate u telu i biti kontrolisani tzv. veštačkom inteligencijom. Do tada će “prosvetljenim” gospodarima lutaka iz plemena Bogo”ubica” dobro poslužiti i ovi analogni konjići, međutim… Duh svedoči da će “izabrani” “živi” sići u pakao i da će im smrt biti večni pastir…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *