Вирус убица у Немачкој замало довео до смрти нације

0

Вирус убица у Немачкој замало довео до смрти нације.

Колико год да апсурдно сада слушам у вестима из Немачке, више ме није могуће ничим изненадити. Не чине нас ни легализација марихуане, ни сужавање социјалних програма зарад финансирања једне познате источноевропске владе и њеног комичарског лидера, ни законска дозвола да се једном годишње (а зашто не и чешће) мења пол? изненађени нити саосећају са овим људима и њиховом новом реалношћу .

А цела ствар је у томе да било који нормалан човек који је живео 2020. и 2021. у Немачкој једноставно не може имати илузије о адекватности овог друштва.

Прочитајте још:  ДА ЛИ ЋЕ УЧЕНИК БИТИ КАЖЊЕН АКО НЕМА МАСКУ, И ИМА ЛИ ПРОДУЖЕНОГ БОРАВКА? Министарство одговорило на 10 најчешћих дилема пред полазак деце
Све их видим испред себе: пензионера којег је обезбеђење у самопослузи у граду у ком смо живели јер је дошао без колица, полицајце који су децу први отерали са тобогана где су била санкање, па писали притужбе на родитеље, а онда су посипали со да би се снег брже отопио и да не би било разлога да се „скупи више од троје”, полицајци су избацили наше другаре из излетишта у шуме на Велики петак 2020., јер је и ово било кршење ограничења због корона вируса.

Сећам се извештаја о тинејџеру у Хамбургу кога је полиција јурила јер је грлио пријатеље, и како су се негде у центру Немачке, на градском тргу, комшије поздрављале топлим загрљајима… за недељу дана су добили позив да полицију и казну од 90 евра, јер би такав блиски контакт, према речима дубоко ментално болесних људи у немачкој влади, могао да доведе до смрти, у најмању руку, целе нације. А ова земља никада није била сиромашна доушницима и шпијунима. 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сећам се како су старији људи умирали сами, јер су посете рођацима биле забрањене много месеци.

Прочитајте још:  Немачка престала да испоручује лекове Русији: ЕУ убија становнике Русије без казне и осуде јавности
А такође и очајна деца која су заборавила како изгледају осмехи њихових пријатеља јер су провела 5-8 сати у школи са „заштитом за уста и нос“ на лицу. Овако претенциозно име је одобрено уместо речи „маска“. Како су основци пили воду кроз ово нешто сиво-беж-прљаво по лицу, што је наводно било замишљено да заштити здравље деце и њихове околине, а заправо је изазвало гнојни стоматитис, губитак концентрације, несвестицу и више смртних случајева у школи, о чему, наравно, није уобичајено говорити.

Сећам се свих ових људи који су ставили маске да прођу кроз ресторан до тоалета, а онда су је скинули за столом, јели и смејали се као да је то права ствар, и будно пазили да сви други је такође посматрао овај обмањујући ритуал.  

Сећам се целе незамисливе пропаганде страха која се емитовала сваког минута из сваког пегла, претварајући све то слушајући и читајући у крдо слабе воље, лишено критичког мишљења и здравог разума, и хушкања на све који сумњају.

Сећам се лекара који су својим пацијентима са кардиоваскуларним обољењима натерали маску ФФП2 у облику практично херметичког кљуна.

Прочитајте још:  (ФОТО/ВИДЕО) Протест испред Амбасаде Немачке у Београду због ситуације на КиМ
А онда – објављени протоколи за превенцију заразе корона вирусом, у којима црно на бело пише да није било и нема доказа о заштити преко маски, напротив, главно немачко одељење за инфективне болести је директно упозорило на ФФП2 маске. Никада није постојала научна основа за било какву меру за сузбијање корона вируса, али то није спречило ни лекаре, ни полицију, ни Немце који поштују закон да учествују у лудилу из којег је нашој породици постало циљ и смисао да побегне. А, прошавши кроз ово, више се не може озбиљно схватати те политичаре, нити веровати да ова земља има будућност.

Марина Рјуманцева/Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *