Мунира Субашић поручује: Европа ће бити више исламска него хришћанска

2
сребренице

Мунира Субашић

Мунира Субашић поручује: Европа ће бити више исламска него хришћанска.

Не слеже се прашина око недавно усвојене срамне Резолуције о Сребреници у Генералној скупштини Уједињених нација.

Прочитајте још:  Украјински бумеранг лети у Европу
Покровитељи и коспонзори овог беспризорног антисрпског акта који има за циљ жигосање целокупног српског народа данима и месецима држе слово о томе да без прихватања њихове „истине“ о злочину у Сребреници нема помирења и просперитета у региону тзв. Западног Балкана.

Посебно улогу у жигосању Срба у читавој сребреничкој проблематици има удружење “Мајке Сребренице“ које је својим досадашњим деловањем потврдило да се ради о стопроцентном политичком пројекту који за интересе страних сила доприноси дестабилизацији региона и немогућности остваривања сарадње у истом на корист свих народа, пише Борба.

Док у јавности изигравају мученице, а уствари потпирују националну и верску нетрпељивост, чланице „Мајки Сребренице“ увећавају иметак и новчанане билансе на својим жиро-рачунима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Рампа за тзв Косово: Маск је заиста укинуо могућност регистрације шиптарских бројева
Својим нетрпељивим изјавама који превазилазе оквире Балкана посебно се истиче председница удружења Мунира Субашић.

Она је у једном од бројних контроверзних јавних иступа изјавила да ће Европа „за кратко време више бити исламска него хришћанска“.

“Европа и свијет не воле ислам, иако, ако Бог да за кратко вријеме Европа ће бити више исламска него хришћанска” – поручила је Мунира која ових дана, због подршке Црне Горе Резолуцији у Сребреници, благосиља Милојка Спајића на исти начин на који је деценијама Мила Ђукановића.

Ова скандалозна и хегемонистичка изјава са елементима џихадизма, наравно није изазвала критике у међународним и регионалним оквирима, јер према етичким скрупилима држава, политичара, аналитичара, медија и НВО који деценијама скупа покушавају Србима наметнути колективну кривицу, Мунира и њене другарице (тј. Муслимани у Босни) се представљају као живи мученици и жртве нечовечне и ничим изазване српске агресије.

Да ли ће свој став поводом грађанског сукоба у Босни и квалификације злочина у Сребреници променити европски моћници, уколико се обистине Мунирина надања, показаће време испред нас.

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Мунира Субашић поручује: Европа ће бити више исламска него хришћанска

  1. Zbog takvih kakva je Munira Subasic, ona kretencina i debilcina Bil Klinton je govoreci o dejtonskom mirovnom sporazumu je i govorio da se u juznom delu Balkana ne moze dozvoliti formiranje cisto islamske drzave, pa je njoj pripojio Republiku Srpsku i tako produzio zivot bivsoj SR Bosni i Hercegovini. Klintonu naravno nije smetalo sto je iz raznih islamskioh zemalja USA pomogla da u BiH dovede oko 4.500 militantnih mudzahedina iz raznih arapskih zemalja koji su pocinili nezapamcene i zverske zlocine nad srpskim stanovnistvom gde god su ratovali sa Srboma. Klintonu nije smetalo da USA od tadasnjeg Irana nabavi i plati naoruzanje i municiju za Izetbegovicevu tzv. armiju BiH .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *