Манојловић и владика Григорије виђени заједно у Немачкој: Шта се крије иза њихове блискости?

0

Како је Васељенска већ објавила, међу навијачима који су из Србије отпутовали у Немачку, како би тамо бодрили нашу фудбалску репрезентацију на Европском првенству, налази се и прозападни „опозициони“ политичар и лажни еколог, лидер покрета „Крени-промени“ Саво Манојловић. Ова околност би била за сваку похвалу, да на Манојловићеве „навијачке побуде“ не баца сенку начин на који се тамо обрео. Уместо да стане у прве редове за одбрану Јадра, Манојловић показује своје приоритете тако што ужива на утакмици, и то сасвим извесно од државних пара које је добио као награду за разбијање опозиције.

На истој утакмици, у цивилној одећи, нашао се и владика Григорије. Не треба ни говорити да је само по себи већ дегутантно то што се владика нашао на једном таквом догађају у цивилној одећи. Извори Васељенске били су зачуђени када су видели да су Саво Манојловић и владика Григорије размењивали поруке знаковним језиком.

А на све то, након утакмице, виђени су како заједно иду у хотел. Ово потврђује бројне спекулације о томе да су Манојловић и Григорије у неком облику блиске “сарадње”.

Постоје гласине и спекулације да је Саво Манојловић геј, што додатно усложњава његову јавну слику и активности. С друге стране, владика Григорије, познат по свом мужевном стилу и држању, многима делује као фигура која се труди да прикрије своју праву сексуалну оријентацију. Ове спекулације добијају на значају када се узме у обзир њихова заједничка појава на утакмици и каснији одлазак у хотел, што подстиче даље гласине о природи њихове везе. За многе, оваква блискост и учестала појављивања заједно указују на дубље личне везе које превазилазе само пријатељске односе.

Прочитајте још:  Србија испала са Европског првенства – Црна Гора до прве победе у историји

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *