ПРОШЛО ВИШЕ ОД ТРИ МЕСЕЦА ОД НЕСТАНКА МАЛЕ ДАНКЕ ИЛИЋ: Борани и даље у шоку, развијају нове теорије завере, све о њој је и даље потпуна МИСТЕРИЈА!

1
данке

Мала Данка

Три месеца од настанка мале Данке Илић девојчице која није имала пуне две године, Борани и даље као и првог дана разбијају главу размишљањима о њој, и потпуно су збуњени. Екипа Републике и Српског телеграфа анкетирала је грађане.

– Боже, где ли је то дете?! Сваког дана мислим о томе – рекла нам је једна млада жена са чијим сином у вртић иде Данкин брат. Није желела да је именујемо.

Бивши падобранац Десимир је застао и гласно рекао да је за њега права енигма Данкин нестанак и да је оптужба радника водовода за убиство девојчице потпуно неутемељена.

– Шта се десило са Данком за мене и људе око мене је велика и апсолутна енигма. Ухапшена су двојица радника водовода, а и даље нема доказа да су то урадили. Директор водовода је дао отказ и склонио се, а зашто је то урадио ствара још већу мистерију. Никоме ништа ту није јасно – рекао је Десимир.

Његов старији суграђанин Вита, пензионисани радник РТВ Бор каже да не верује да су Драгијевић и Јанковић убили дете како је саопштено већ да је влашка магија иза читавог случаја.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Феномен овог краја је по мени је узрок нестанка девојчице. Ту нисмо уопште на трагу истини. Дете је жртва влашке магије, а које ту и шта урадио је питање за полицију која по мом мишљењу није добро урадила свој посао. Многи људи из Брестовца где је породична кућа мајке нестале девојчице имају теорије како је дошло до нестанка и по једној од њих је девојчица нестала виспреношћу бугарске мафије. Наводно је жива и здрава – рекао је Вита.

Прочитајте још:  Као некада витлејемску, данас србску децу приносе на сатански жртвеник

Госпођа Миладинка је пред нас стала раширених очију и рукама покушавала да представи своје чуђење у вези са истрагом нестанка детета која све грађане Бора у околине интересује све време.

– На телевизији смо чули после недељу дана од кад је дете нестало да је истина откривена, али до данас је не знамо. Ти који су тада то саопштили морају да изађу пред људе и кажу шта се десило до данас – поручила је збуњено жена.

Република

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ПРОШЛО ВИШЕ ОД ТРИ МЕСЕЦА ОД НЕСТАНКА МАЛЕ ДАНКЕ ИЛИЋ: Борани и даље у шоку, развијају нове теорије завере, све о њој је и даље потпуна МИСТЕРИЈА!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *