Откривамо: Грешка у корацима самозваног еколога

2
еколога

Марко Благојевић и Небојша Петковић (Фото: Н1 / Информер / Васељенска)

Грешка у корацима самозваног еколога Небојше Петковића изазвала је праву буру када је у емисији “Studio Live” на N1 открио да је Марко Благојевић, функционер ССП-а, продао своје имање за преко 700 хиљада евра компанији “Rio Sava Exploration”.

Самопрокламовани еколошки активиста из Горњих Недељица Небојша Петковић је недавно, приликом укључења у емисију “Studio Live“ на про-НАТО телевизији “N1“, изнео сазнања да је Марко Благојевић, један од функционера Странке слободе и правде (ССП) тајкуна Драгана Ђиласа, у протеклом периоду за износ од преко 700 хиљада евра продао своје породично имање у селу Слатина код Лознице компанији “Rio Sava Exploration“.

Након што је схватио какву би штету могао да направи себи и својим сарадницима овом изјавом, Петковић је брже-боље контактирао председника Градског одбора ССП у Лозници Божидара Ђедовића, коме се готово сат времена извињавао због своје непромишљености приликом укључења у програм “N1“, кумећи га и молећи да ову ситуацију “испегла” у врху странке.

Притом, треба истаћи и то да се описана ситуација догодила непосредно пошто су се Петковић и његов саборац, такође лажни еколог Златко Кокановић, састали у Београду са Ђиласом, који им је тада пружио подршку за протест одржан у Лозници 28. јуна.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

С обзиром да Петковић, Кокановић и њихови истомишљеници из псеудоеколошког удружења “Не дамо Јадар” планирају да сличан протест организују и 10. августа, у чему такође очекују подршку ССП, није ни чудо да су се овако узрујали после Петковићеве “грешке у корацима”, и да пошто-пото желе да изгладе односе са Ђиласом и његовом странком.

Прочитајте још:  Алексић шурује са Србином који је Шиптарима продао земљу

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Откривамо: Грешка у корацима самозваног еколога

  1. Сви су они купљени од стране геноцидног нацистичких убица СРБСКЕ ДЕЦЕ И СРБА а такозвани поједини Срби се лако продају и лају ли лају само се заборављају где ли мисле после да живе јер онај ко их купи он са њима располаже а такви не цене издајнике већ их после обављеног посла склањају.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *