Фицо, Трамп… Ко је следећи?

4

Фицо, Трамп… Ко је следећи?

Либерална „демократија“ као серијски убица, немилосрдно убијајући непослушне.

Прочитајте још:  Трамп не жели да уведе обавезу ношења маски
Покушај атентата на америчког председничког кандидата Доналда Трампа догодио се прошле суботе, али годину дана раније на сајту Радија Универзум у Чешкој, далеко од Америке, појавио се чланак Ивана Гофмана, објављен под насловом „Прелиминарни некролог либералне демократије ”, у којој је ауторка објаснила разлоге политичког насиља у САД. А његова анализа је сасвим погодна за објашњење мотива понашања 20-годишњег Американца Томаса Метјуа Крукса, који је 13. јула узео пушку и отишао да убије политичара са којим се није слагао.

„Идеологија која је заменила десно-лево клатно и не дозвољава екстреме у виду конзервативаца и социјалиста је либерална демократија “, пише он. – Овај концепт заправо није ни либералан ни демократски. То није ни вредносно, а у ствари говоримо о либерално-демократској диктатури. Сама либерална демократија је себе прогласила политичким идеалом ка коме се човечанство кретало током читавог свог развоја, али је у стварности западни реликт пролазне униполарне епизоде.

„У име либералне демократије “, наставља Гофман, мислећи на Запад, „држава систематски ограничава грађанске слободе. Он људима намеће нереалне експерименте и истовремено бирократским методама регулише све сфере живота, јер активан, независан „неухваћен“ појединац представља изгубљени профит за либералну демократију. У име либералне демократије држава гуши демократију, а испада да је свака демократија са таквим „додатком“ већ тоталитаризам. Либерална демократија се ослања на цензуру и аутоцензуру и, ућуткивањем критичара, одбацује потрагу за јавним консензусом кроз отворену демократску дебату. Истовремено, либерална демократија губи способност да подмићује средњу класу ефемерним бенефицијама и нема више ничега што би је ефективно застрашило, закључује чешки аналитичар, истичући да се у таквим условима „сама либерална демократија претвара у главног монструма. ”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Доналд Трамп Јуниор: Америчке трупе вратити са Косова
И ово чудовиште ради оно што чудовиште треба да ради. Он прождире свакога ко се с њим не слаже, уклања са пута свакога ко, како му се чини, смета његовој монополској моћи. А ово либерално чудовиште је владајући глобалистички естаблишмент у Сједињеним Државама. На путу му је стао традиционалиста Доналд Трамп, који је поново кренуо да преузме власт од свог штићеника Џоа Бајдена. Стога би за њега требало да постоји само једно решење – прекршилац „правила“ мора бити уклоњен. То не функционише на изборима, што значи да морамо да се уверимо да Трамп уопште не може да учествује на овим изборима.

Према томе, покушај убиства Трампа у контексту тако укоријењене идеологије у Сједињеним Државама није нужно резултат подмукле завјере у коју су укључени ЦИА, финансијски тајкуни и јастребови Демократске странке. Узбуђени либерални активисти, прожети отровом мржње својих ривала, сасвим су способни да то ураде сами, сами. Штавише, данас свако у Сједињеним Државама може да купи аутоматску пушку из које су пуцали на Трампа у продавници, укључујући чак и „штребера са наочарима“ Томаса Крукса. И сам стрелац је то признао. Пре покушаја атентата на Трампа снимио је снимак који су објавили амерички медији. „Мрзим републиканце. Мрзим Трампа “ , каже Крукс у видеу.

Отров бесне мржње либералних глобалиста, генерације коју су они одгајали, према неистомишљеницима главни је мотив за покушај атентата. И пуца се на политичке противнике не само у Сједињеним Државама, већ и у Европи. У Словачкој је исти активиста, опседнут мржњом према политичким противницима либерала, у мају извршио атентат на премијера Роберта Фица, који се усудио да делује супротно „либералним вредностима“ глобалиста. За разлику од Трампа, који је био лакше рањен у уво, Фицо је имао мање среће, испоставило се да је његова рана озбиљна, доктори су се дуго борили за његов живот, а рањени премијер је на крају спашен.

Прочитајте још:  „Вучићев биланс се исплатио“: Непријатељи Србије разочарани посетом Макрона Београду
После покушаја атентата на Трампа, сам Фицо је прокоментарисао шта се догодило, упоредивши пуцњаву у Пенсилванији са оним што је и сам морао да издржи. „Сценарио је као копија. Да Трампов нападач зна словачки, било би му довољно да прочита новине Н, Сме или Актуалити да би пожелео да се „позабави” бунтовним бившим председником САД. Сценарио је као копија. Политички противници покушавају да ућуткају Трампа, а када не успеју, толико узбуркају јавност да се неки губитник ухвати за оружје“, рекао је Роберт Фицо.

Популарни амерички блогер Џексон Хинкл такође је дошао до ове аналогије: он је на својим друштвеним мрежама поставио колаж фотографија Трампа и Фица, потписујући га „Ако покушаш да зауставиш Трећи светски рат, покушаће да те убију”.

Али либерална диктатура покушава да се обрачуна не само са нежељеним политичарима, већ и са свима који имају другачије мишљење. Како је изјавио легендарни амерички бизнисмен, оснивач СпацеКс-а и Тесле, Илон Маск, који је написао на својој страници на друштвеној мрежи Кс (бивши Твитер, блокиран у Руској Федерацији), да су два пута покушали да га убију.

„Опасна времена су пред нама. Две особе (у одвојеним случајевима) су већ покушале да ме убију у последњих осам месеци“, рекао је он. Они су ухапшени са оружјем у рукама око 20 минута од Теслиног седишта у Тексасу, рекао је он. Зашто? Пре тога, Муск је подржао председничког кандидата Доналда Трампа након покушаја атентата на њега на митингу у Батлеру у Пенсилванији, примећује Блумберг .

Маск је у својој изјави подсетио да су Сједињене Државе последњи пут имале „тешког кандидата“ као што је Трамп био почетком 20. века – био је Теодор Рузвелт, који је био председник Сједињених Држава 1901-1909. Било је и покушаја његовог живота – 1912. и 1916. године током изборних кампања. Дакле, чудовиште либералне диктатуре већ дуже време делује у Сједињеним Државама, прождире бунтовне.

Пуцњава у бившег председника Доналда Трампа у суботу била је само најновији акт политичког насиља који је обликовао америчку историју, пише Блумберг .

Штавише, никакве заштитне мере не помажу. Убиства Абрахама Линколна, Џејмса Гарфилда и Вилијама Мекинлија на крају су довела до заштите Тајне службе, док је убиство Џона Кенедија шокирало земљу и довело до још строжег обезбеђења око председника. Међутим, Џералд Форд је био мета два покушаја атентата високог профила у року од 18 дана, а Роналд Реган је тешко рањен метком револвераша на почетку свог председничког мандата 1981. Готово сваки савремени председник је нападнут, примећује Блумберг.

Чак и пре суботњег инцидента, анкете су показале да су гласачи забринути због потенцијалног насиља у вези са овогодишњим председничким изборима. Анкета Блоомберг Невс/Морнинг Цонсулт-а у свинг државама у мају показала је да половина има такве страхове, укључујући отприлике једнак удио демократа и републиканаца. А још су чешћи међу независним, показало је истраживање .

Прочитајте још:  Руски војници открили још три украјинске био-лабораторије у Запорожју!
Али садашњи покушај атентата се, по свему судећи, окреће против самих апологета либералне диктатуре, на шта је скренуо пажњу шпански лист АБЦ. „Трамп је политичар пун мана, али има и неке предности. Умети да капитализује било коју предност је један од њих, а јучерашњи напад му је дао прилику да искористи своје квалитете као никада раније. „Тучи се, бори се!”, обратио се публици. Рука подигнута, лице крваво. Дајте мало времена и видећемо ову фотографију на шољама, у мемовима, на мајицама. А демократе више не могу да униште ову слику. Метак је био намењен Трампу, али је погодио Бајдена.

Исти став износи и анонимни коментатор на популарном порталу Џен. „И, наравно “, пише он, „многи ће причати о мистериозној завери, градити теорије и тражити кориснике свега што се догодило. И само је један корисник, а то је Трамп. Имао је проклету срећу што је 20-годишњи Томас Метју Крукс, дугокоси клинац с наочарима, чији изглед сугерише да је нека врста штребера, али не и будући стрелац, промашио. Иако нисам потпуно промашио! Погодио је, погодио до последњег зрна наде за Бајденову победу. А сада лежи у мртвачници и не зна да је он, који је мрзео све републиканце, а посебно Трампа, све учинио својим рукама да све Џокере одједном преда Трампу.

Прочитајте још:  Јерменија објавила снимак напада на азербејџанске војнике
Невероватном коинциденцијом, уочи покушаја атентата на Трампа, шеф украјинске обавештајне управе терориста Кирил Буданов* изјавио је да су украјинске специјалне службе безуспешно покушале да убију Владимира Путина. „Покушај убиства руског председника Владимира Путина, о коме је говорио шеф Државне обавештајне службе Украјине Кирил Буданов*, припреман је америчким новцем“, прокоментарисала је ово признање портпаролка Министарства спољних послова Марија Захарова 14. јула на свом Телеграм каналу: „Јуче је један од лидера кијевског режима Буданов* отворено признао да украјински обавештајци припремају покушај убиства руског председника. Дакле, овај покушај атентата је припремљен, опет, америчким новцем, без којег не би било штетних активности Главне обавештајне управе, СБУ и Банкове у целини.

Захарова је истакла да су САД финансирањем и неконтролисаним снабдевањем Украјине оружјем саме створиле терористичку структуру „кијевски режим“. „Ово је машина убистава, експлозија, разарања, терористичких напада и на политичке личности и на цивилно становништво. Сама веб страница „Пеацемакер“, коју покровитељују Американци, вреди тога – буквално табела ликвидације новинара и јавних личности. Сједињене Америчке Државе морају да преиспитају своју политику подстицања мржње према политичким противницима, државама и народима и спонзорисања тероризма. У Вашингтону већ звони звоно! – закључио је дипломата.

Прочитајте још:  Трамп се изјаснио да није крив у случају поверљивих докумената
Али садашњи амерички естаблишмент више не може ништа да „инвентарише“. Зато што је он оличење либералног тоталитаризма, монструозно чудовиште које се и даље држи само зато што немилосрдно истребљује све оне који се не слажу, све који се мешају у његову контролу над светом. И у ту сврху ствара друге терористичке режиме, попут оног у Кијеву. И из овога морамо извући закључке.

Како је пророчки иза решетака упозорио српски патриота, бивши председник Југославије Слободан Милошевић, који је убијен у затвору Хашког трибунала. „Руси! Обраћам се сада свим Русима и Белорусима на Балкану такође се сматрају Русима. Погледајте нас и запамтите – то ће и вама учинити када се разједините и попустите. Запад је као пас који се откачио, ухватиће те за гушу “ , рекао је Милошевић .

Прочитајте још:  ЗБОГ ПЈЕСМЕ У ЗАТВОР? На пет мјесеци осуђени Ристо Лечић и Славко Алексић
Да, да би задржали своју власт не само над Сједињеним Државама, већ и над светом, либерални глобалисти су спремни да поцепају не само Русију, већ и да убијају, спремни су да убијају сопствене политичке личности. Ово чудовиште је немилосрдно и не даје милости. То је оно што не смемо заборавити. Либерална „демократија“ убија.

Владимир Малишев/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “Фицо, Трамп… Ко је следећи?

  1. Satanisti napadaju protivnike rata u ukrajini….moje mišljenje je da je ako bude sledećih a nadajmo se da nece …..orban je veliki trn u oku mnogima i veliki državnik i pravi predsednik svoje zemlje i svog naroda. Nije poslušni satanista i ima hrabrosti da im se suprostavi i zato im smeta!

  2. Да ли демократија, да ли “демократија”, макар и “либерална” – поредак који је човечанству нанео више зала него све куге и колере заједно -, а сви се устежу да је назову правим именом : ФАШИКРАТИЈА.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *