Како су чланови ПроГласа наклоњени шиптарским терористима: Шпијунска мрежа контраверзног бизнисмена ког је ослободила тужитељка Божовић, опет хара по Србији

1
божовић, србији

Тужитељка Милена Божовић

У новој афери која потреса Србију, откривена је мрежа шпијуна који су радили за контроверзног албанског бизнисмена из Северне Македоније.

Ова мрежа је умешана у крађу тајних докумената о српском оружју, која су потом прослеђивана фирми у власништву овог бизнисмена. Име бизнисмена је Шевкет Демировски, власник компаније „ATS Group“, који је успео да дође до поверљивих информација уз помоћ шпијуна који су радили у компанији „Крушик“.

Посебно забрињавајући аспект овог случаја је улога тужитељке Милене Божовић, чланице политичке групе ПроГлас. Божовић је оптужена да је својим деловањем омогућила Демировском да остане на слободи. Она је, наводно, прихватила значајну новчану награду како би затворила очи на крађу докумената и ослободила осумњичене.

Везе између чланова ПроГласа и албанских интереса нису новост у јавности. Члан ове политичке групе, судија Миша Мајић, већ је био мета критика када је ослободио целу Гњиланску групу, осумњичену за мучење, силовање и убијање више од 50 Срба током рата. Ово је оставило горак утисак на јавност и повећало сумње у наклоност чланова ПроГласа према албанским интересима.

Случај тужитељке Божовић је посебно шокантан јер је она, као представница закона, требало да заштити националну безбедност. Уместо тога, она је омогућила страним интересима приступ поверљивим информацијама. Овај скандал је изазвао бурне реакције у јавности, а многи захтевају њену хитну смену и озбиљну истрагу о њеном деловању.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Према информацијама из истраге, мрежа шпијуна укључује бивше и садашње инжењере из компаније „Крушик“. Они су били у контакту са запосленима у компанији „ATS Group“ и преносили поверљиве информације о српском наоружању. Ови подаци су затим коришћени за напредак компаније „ATS Group“, а Шевкет Демировски је постао кључна фигура у овој шпијунској мрежи.

Прочитајте још:  Шиптарска "полиција" почела да легитимише и децу у Звечану!

Софија Марић / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Како су чланови ПроГласа наклоњени шиптарским терористима: Шпијунска мрежа контраверзног бизнисмена ког је ослободила тужитељка Божовић, опет хара по Србији

  1. Кад су институције државе СРБИЈЕ претворене у приватни сервис врха власт или како је то написао Ковачев приватизоване свих институција система под контролом једног човека онда је сасвим јасно зашто се СИСТЕМАТСКИ И ПО НЕЧИЈЕМ ПЛАНУ УНИШТАВАЈУ СРБИ И СРБИЈА.
    Ето па шта како каже председник државе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *