Заклињем се, вјеран бићу, само Милу Ђукановићу: Дијаспора окренула леђа Ервину Ибрахимовићу!

0

Заклињем се, вјеран бићу, само Милу Ђукановићу: Дијаспора окренула леђа Ервину Ибрахимовићу!

И то се догодило!

Колико до јуче, удруженим снагама су прекрајали резултате избора, из петних жила се трудили да ликвидирају традиционалну Црну Гору, држали банак Милу Ђукановићу, и шта све нису радили „дијаспорци“ и Ервин Ибрахимовић, али, сада, имамо другачију реалност.

За разлику од Ервина који је кренуо за сировим страначким интересима, очигледно изгладнио без сигурних апанажа и синекура, добро ситуирани житељи Рожаја, Плава, Гусиња и осталих расадника васколиког ДПС исељеништва, наставили су гдје је Ервин са екипом из Бошњачке странке стао.

Прочитајте још:  У Црној Гори више ништа неће бити исто
Тако су се, организације црногорске дијаспоре САД и Канаде огласиле су поводом предстојећих Дана дијаспоре-исељеника, у организацији Министарства вањских послова Црне Горе, казавши да неће доћи на ту манифестацију јер не пристају на било какав компромис или дружења „са људима којима Цетиње није Пријестоница, а Ловћен није светиња“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Обраћање су потписале све организације црногорске дијаспоре САД и Канаде.

А, кад кажемо све, мислимо на:

13 Jul (World Association of Montenegrin Organizations), SAD MAAC (Montenegrin American Association Cetinje), SAD MINA (Montenegro International North America), Kanada Bošnjački savez Crne Gore NY, SAD.

FairBanks, SAD

GPCG NY, SAD

21 Maj, SAD

13 Jul NY, SAD

Montenegro Golf Club, SAD

Crnogorska Pravoslavna Opština Sveti Petar Cetinjski NY, SAD

 

У наставку прочитајте њихово обраћање у цјелости:

Поштовани земљаци,

Прочитајте још:  ЈАБУКЕ И ВИНО: Вучић са Аном Брнабић у татином дворишту! (ФОТО)
Поводом седмих по реду “Дана дијаспоре-исељеника” у организацији Министарства вањских послова Црне Горе ми црногорски држављани, исељеници, чланови удружења и асоцијација црногорске дијаспоре, Американци и Канађани црногорског поријекла, порућујемо да појединци и организације које долазе на ову манифестацију не представљају црногорску дијаспору и исељенике САД и Канаде.

Ово наше обраћање није упућено Влади нити онима који се на овај скуп одазивају. Ово је порука нашој браћи и сестрама у Црној Гори да ми Црногорци С́еверне Америке не пристајемо на било какав компромис или дружење са људима којима Цетиње није пријестоница а Ловћен није светиња. Нама не требају спавање и храна, нити држвна и партијска покровитељства која дијаспору редуцирају у једнократни анахрони фолклор.

Прочитајте још:  Софија: Застава Украјине бачена са балкона градске скупштине
И никад док је нас једнога у САД и Канади нећемо бит оруђе за издајничке планове тренутне вазалске власти и њихове планиране Уставне промјене за коначно уништење Црне Горе.

Да је вјечна!

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *