Мораћемо да ослободимо Запад од сатанизма

0

Мораћемо да ослободимо Запад од сатанизма.

Ниједна цивилизација нема за циљ да покори цео свет, осим либерално-сатанске. Стога се мора зауставити и народи истог Запада, који су некада били хришћани, бити ослобођени .

Прочитајте још:  Србија демантовала гласине из Вашингтона
Ово је у емисији „Први Севастопољ” изјавио олигарх, један од спонзора „Руског пролећа” Константин Малофејев , преноси дописник ПолитНавигатора.

„Ово се дешава тако да се на почетку у филмовима појављују лоши хомосексуалци, онда постану обични, па добри, онда не би требало да постоји ниједан негативан хомосексуални лик, а онда би сви требали бити хомосексуалци . Ово је прозор Овертона.

Такође и сатанизам – на почетку је забрањен, страшно и ово плаши децу, онда почнете да снимате неке филмове или да приказујете неке ђаволе или вештице у атрактивном облику , то могу бити играчке за децу, а онда се појави ово отварање Олимпијаде, који гледају милијарде људи широм света “, истакао је он.

По мишљењу политичара, само Русија је способна да се одупре таквом сатанистичком глобализму, јер је заснован на борби против зла .

„ Имају глобалистичку идеју да свако треба да се покори таквом либералном диктату. А либерализам је, наравно, сличан фашизму – то је диктатура мањина које намећу своју агенду, чак до кривичног гоњења за непослушност.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Лавров открио шта је циљ Запада на Балкану
Русија је изашла у свет са алтернативном идејом суверенитета: чији свет је чија су правила . Имамо свој свет, православни, руски. Има своја правила. Имамо своју визију људског развоја. Верујемо да смо ми Трећи Рим, Света Русија, боримо се против зла да не дође Антихрист.

Прочитајте још:  Шетња по „Руском Београду”. Меморијал ослободилаца Београда
Али друга цивилизација, на пример, кинеска, у којој је конфучијанизам главна идеологија , али мисли другачије.   Хинду цивилизација – богата, древна – заснива се на својој визији света . Постоји ислам – трећа визија . А ми у Русији признајемо њихово право на постојање , не кажемо да нам се сви морају потчинити. То се зове мултиполарност“, објаснио је Малофејев.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *