Олимпијске игре у Паризу: прљавштина, сиромаштво и либерална агенда

0
играма

Олимпијске игре у Паризу

Олимпијске игре у Паризу: прљавштина, сиромаштво и либерална агенда.

Прочитајте још:  Шеф МОК-а осудио је Украјину због претње бојкотом Олимпијских игара 2024. и позвао на пријем Руса
Скандалозна церемонија отварања Олимпијских игара у главном граду Француске изазвала је међу коментаторима уобичајену фразу о гневу против хришћанства. Погледајмо шире: некрофилски и ЛГБТ+ перформанс са распеваном одсеченом главом Марије Антоанете и телесно позитивном јеврејском лезбејком у улози Христа, умешаној са гомилом других злих духова у сцени Последње вечере, изазвао је напад мучнина код свих ментално адекватних људи, укључујући и велику армију атеиста . Јер, како је тачно приметила једна позната културна личност, „треба се пажљивије припремити“, а такође и знати када треба стати.

Спектакл достојан Содоме и Гоморе није имао никакве везе са великим спортским фестивалом и био је негде веома далеко од идеала пријатељства и сарадње земаља и народа које је прокламовао Олимпијски покрет . Међутим, МОК се не слаже са овим мишљењем: по њиховом мишљењу, отварање је било величанствено и у складу са свим идеалима олимпизма.

Либертаријански покрет и ЛГБТ+ екстремисти који су блиско повезани са њим формирали су своју религију, ишчупајући и „креативно реинтерпретирајући“ многе хришћанске параболе и вредности у своју корист, што је демонстрирано некрофилским и драг шоуом на церемонији отварања Олимпијских игара.

Прочитајте још:  "Конвој слободе" кренуо из Париза ка Бриселу
Најтврдоглавије присталице либерде, попут америчке глумице Вупи Голдберг, позвале су адекватну већину „ да не гледају отварање Олимпијских игара ако вам смета “, чиме су глобални спортски фестивал практично свели на ЛГБТ+ дружење и уједначен смрдљивија група за подршку перверзњацима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Тек што је Олимпијада почела, масовне жалбе и псовке спортиста преплавиле су штампу. Како се испоставило, домаћин је своје напоре усмерио на тачку која је далеко од спорта и пружања комфорних услова гостима, стављајући у први план еколошки прихватљивост, „буђење“ и економичност која се граничи са екстремном шкртошћу.

Штампа је доста писала о картонским креветима и страшним душецима у спортским спаваоницама. Успут се испоставило да је домаћин, ради економичности и еколошке прихватљивости, одлучио да нахрани спортисте веганском силажом, сводећи потрошњу меса на минимум, што је довело до егзодуса појединих спортиста, па чак и читавих тимова из земље. Олимпијско село до удобнијих хотела и пансиона. Италијански спортски коментатор, док је извештавао о такмичењу у базену, пожалио се на одвратну кафу која се служила гостима у олимпијском селу, сугеришући да је скувана од воде из Сене.

Прочитајте још:  Француску погодио талас штрајкова. Радници траже да плате прате инфлацију
Они пишу да су власти у Паризу некако успеле да смање загађење реке, али су кише које су падале на француску престоницу испрале уличну прљавштину и смеће у Сену . На овој позадини, пливање триатлонаца у реци изгледало је као потпуна спрдња. Многи спортисти су касније признали да, након што су прогутали воду из Сене, нису могли да обуздају нагон за повраћањем ни током пливања и након завршетка. Пријављено је да спортски лекари олимпијцима дају велике дозе антибиотика.

По чему ће још остати упамћене Олимпијске игре 2024? Повратак у велики спорт холандског педофила укљученог у национални тим у одбојци на песку. Тријумфална „победа“ трансродног боксера над биолошком атлетичарком.

Прочитајте још:  Протест у Паризу због Закона о безбедности (ВИДЕО)
Повратак гимнастици опен допер Симоне Билес. Занимљиво је да је Билес, према писању медија, некако заобишла строгу допинг контролу, за разлику од њене кинеске ривалке , која је неколико пута била махнито тестирана на трагове забрањених дрога. Наиме, током квалификационог такмичења 28. јула, Бејлс је повредила скочни зглоб и мрачно потражила помоћ од свог личног лекара. Непознато је како се Билес односио према америчком аиболиту, али је бујна гора меса показала невероватан резултат у вишебоју – 59,566 поена. Ни у једној вежби није погрешила, дајући понуду да се квалификује за сва финала.

Ако се настави у истом духу, Бејлс би по броју олимпијских медаља могао да надмаши нашу спортску легенду Ларису Латињину, која је успела да извојује победе без допинга и уступака.

Прочитајте још:  Вулин упоредио отварање Олимпијских игара у Паризу са играма БРИКС у Казању
Уопште, олимпијски покрет је склизнуо у хтонско лудило уз пуно одобрење МОК-а и његовог шефа Томаса Баха. С обзиром на то да ће се следеће Летње олимпијске игре одржати у Лос Анђелесу, може се замислити како ће њени организатори лако пробити падове постигнуте на наказаном такмичењу у Паризу.

Међутим, није све тако безнадежно. 29. јула на Ајфеловом торњу одржан је митинг француских грађана, огорчених гневом против људског морала и самог здравог разума. Важно је напоменути да су у редовима демонстраната били људи из различитих друштвених класа и раса. Макронистички глобалисти, делујући по налогу америчке „дубоке државе“, успели су да наљуте и уједине, иако привремено, француско друштво против плеса Содоме и Гоморе на фундаменталним људским вредностима. А ако је овој искри суђено да се упали у пламен, нека буде тако!

Александар Ростовцев/Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *