Бобан Богдановић не опрашта Сави што је миљеник БИА: БИА доктор наука и косоварско-еколошко удбашки гмаз Александра Вулина

1

Изгледа да је Бобан Богдановић, са свим својим јавним иступима и вриштећим нападима на све што је српско, заглибио у некој врсти дубоке зависти и фрустрације. Његов живот у Британији, далеко од отаџбине, чини се као да је проживљен у сенци БИА, српске Службе безбедности од које је, по сопственим речима, морао да побегне.

Али чим се спомене име Саве Манојловића, одједном се у Богдановићу пробуди нека чудна мржња и љубомора, као да не може да поднесе чињеницу да је Манојловић у неком чудесном пријатељском односу са истом том Службом, од које је Бобан тако панично побегао.

Можда је управо тај страх од БИА, који га је отерао преко границе, пробудио у Богдановићу осећај инфериорности, који сада маскира као „моралну супериорност”. А можда му је једноставно мука што Саво, за разлику од њега, уме да буде у добрим односима са онима који су на положају моћи. Шта год да је узрок, једно је сигурно – Богдановић изгледа не може да прежали што је морао да напусти своју земљу, док Саво остаје, опстаје, и чак, по Богдановићевим речима, постаје „професионални недавач свега и свачега”.

Наиме, Богдановић је на свом Твитер профилу јавно прозвао Саву назвавши га доктором у изведби БИА:

“Да је клерикални

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“професионални недавач свега и свачега”, БИА доктор наука и косоварско-еколошко удбашки гмаз Александра Вулина, на новом задату, доказују и ови свежи графити на тротоарима широм Београда!

је класичан пример КГБ доктрине у изведби БИА!”

Све ово додатно поткрепљују и свежи графити на тротоарима Београда, који, према Богдановићу, доказују спрегу Манојловића са БИА. Овакве тврдње, иако звуче сензационално, често су само спекулације без конкретних доказа.

Прочитајте још:  БИА ослободила приведене активисте "Крени-промени", у притвору провели само пола сата!

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Бобан Богдановић не опрашта Сави што је миљеник БИА: БИА доктор наука и косоварско-еколошко удбашки гмаз Александра Вулина

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *