Шта ће вам здравствено тим ако је безбедно? Ако је потребан здравствено тим уопште, шта нам то говори?

0
тим

Златибор Лончар, звани др Смрт (фото: Јутјуб)

Пошто је Лончар био довољно љубЕзан да нас јуче обавести о саставу свог тима (замисли будеш део Лончаревог тима), који би требало да се априори бави утицајем на здравље омраженог и трулог пројект „Јадар“, ред је да се са тим тимом и упознамо.

Шта ће вам здравствено тим ако је безбедно? Ако је потребан здравствено тим уопште, шта нам то говори? Да ли сте свесни когнитивне дисонанце својих потеза?

Зајачу нисте решили, ништа нисте решили, али сте се састали да се бавите нечим чега неће бити јер за разлику од вас, ми мислимо својим главама, а не вођиним.

Госпођа Јовановић, као и њене колеге из Лончаревог тима, треба да знају да нас махање њиховим дипломама и достигнућима не интересује. Оног тренутка кад сте пристали да будете део једног таквог тима и под вођством једног Златибора Лончара, сами сте потценили своје дипломе и није потребно да их ми ценимо више од вас самих.

Крећемо од Верице Јовановић, директорке чувеног Института за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Госпођи Јовановић није први пут да је у Лончаревом тиму у ком је била и 2020. за време ковида. Пошто нисмо мала деца и знамо како ствари функционишу у Србији, закључујемо да је госпођа Јовановић, ако не блиска, а оно бар по вољи оних који доносе одлуке у Србији и ко ће где да буде директор или вд директора.

Не знам да ли госпођа Јовановић зна или не, што није никакво оправдање, да је народ бесан, а нарочито ми из Јадра и Рађевине чије право на избор се крши и да је пристала да буде у тиму особе којој не да не верујемо, него зазиремо и од помена његовог имена.

Прочитајте још:  „Пијесак“ из „Сахаре“ у Сарајеву?

За госпођу Јовановић немам питања у вези трулог пројекта „Јадар“ којим је пристала да закити своју биографију (народ то уме да цени), јер ту је све јасно. Желим да је питам где су тимови за процену здравља у изузетно нарушеним животним срединама у Србији и да ли је она као директор установе од тако великог јавног значаја, јавност увек и редовно обавештавала о стању здравља људи у поменутим животним срединама? Да ли сте, Верице?

Будући да је ова госпођа једини члан тима из Батута у коме ваљда има још стручњака, слободно закључујемо да све што уради или каже поводом рудника ког неће бити, не представља став Батута него Верице Јовановић.

Заштитимо Јадар и Рађевину

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *