Судија Мајић који је ослободио терористе сада штити НВО активисте на Твитеру!

0
мајића, мајић

Миша Мајић

Судија Миша Мајић, који је стекао озлоглашену репутацију након што је ослободио Гњиланску групу, данас је поново у центру пажње због својих активности на Твитеру. Гњиланска група, која је осумњичена за мучења, силовања и убиства преко 80 Срба на Косову и Метохији, ослобођена је управо одлуком судије Мајића.

Данас, судија Мајић је показао изузетно интересовање за хапшење активиста невладиних организација које су искористиле протесте против експлоатације литијума у Србији. Ови протести су привукли велику пажњу јавности, али многи верују да су служили као параван за остваривање политичких циљева појединих група. Невладина организација ПроГлас, у којој Мајић има важну улогу, активно је учествовала у овим протестима, а сада, када су неки од њених пријатељских НВО активиста ухапшени, Мајић интензивно распитује око детаља њиховог привођења.

На својим налозима на друштвеним мрежама, Мајић је данас започео расправу, постављајући питања о легитимности поступака против ухапшених активиста и наводећи потенцијалне неправилности у њиховом хапшењу. Ово распитивање је наставак његове дугогодишње политичке активности усмерене на заштиту интереса одређених група које делују под окриљем западних финансијских извора.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ПроГлас, организација где је Мајић један од лидера, финансира се из западних извора и сматра се инструментом за политичку дестабилизацију Србије.

Прочитајте још:  Зашто је Григорије и даље владика СПЦ?

Мајићево интересовање за овај случај само показује да му је једино битно да се заштите саборци и слично мислећи активисти, док је његово раније деловање у случају Гњиланске групе показало одсуство бриге и истеривање правде за српске страдалнике.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *