ШОКАНТНО: НВО АКТИВИСТИ НА ПРОСЛАВИ ЦЕРСКЕ БИТКЕ СПРЕМАЈУ ДА ОБЕЛОДАНЕ ПЛАН У РАНГУ ТЕРОРИСТИЧКОГ НАПАДА!

0
нво

На свечаности поводом обележавања Церске битке, једног од најважнијих датума у српској историји, прозападне НВО активисти спремају да обелодане свој ПАКЛЕНИ ПЛАН, који је по свему судећи у рангу организованог терористичког напада!

Док се Србија сећа својих хероја, ове издајничке групе планирају да изнесу већ припремљен план за серију блокада широм земље, што ће довести до потпуне парализе државе! Њихов план је јасан: изазвати хаос и нестабилност у свим деловима Србије, у критичним тренуцима за нашу земљу. Блокаде су осмишљене тако да се догоде истовремено на стотинама локација, у најосетљивијим деловима дана, што ће довести до тоталног колапса и немогућности полиције да адекватно реагује!

ПЛАН У РАНГУ ТЕРОРИЗМА!

Ово није обичан протест – ово је добро организована акција која носи све елементе терористичког напада на српску државу! Са циљем да изазову потпуну дестабилизацију, ови активисти користе најпрљавије методе како би уништили Србију изнутра.

ОГРАЂИВАЊЕ ОД СРАМНОГ ПЛАНА!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Организатори свечаности поводом Церске битке, Друштво српских домаћина, већ су се оградили од било какве повезаности са овим активностима. Они су јасно поручили да неће дозволити да се овај историјски догађај злоупотреби за остваривање мрачних планова који имају за циљ уништење Србије!

НЕМОЈТЕ ДОПУСТИТИ ДА ВАС ПРЕВАРЕ!

Ови НВО активисти су спремни на све – њихови планови нису само противуставни, већ представљају директан напад на безбедност наше земље! Обезбедили су адвокате, финансијска средства, и подршку разних јавних личности, али њихов прави циљ је да изазову хаос и поткопају све што је српско!

ГРАЂАНИ, БУДИТЕ НА ОПРЕЗУ!

Прочитајте још:  МОНТЕНЕГРО НЕ СПАВА: Прогањају их Свети Сава, буле и кокошке!

Србија се не сме повући пред овим издајницима! Њихови планови за блокаду и уништење наше земље морају бити осујећени. Не дозволите да се мрак ових група надвије над Србијом – остајте снажни и одлучни у борби против оних који покушавају да униште све што је свето!

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *