ОПАСНЕ ПОРУКЕ СА ТЗВ. ПРАЈДА: ЕКСТРЕМИСТИ УПУТИЛИ ПОЗИВ НА НАСИЉЕ

1

Таман када је домаћа јавност помислила да ће овогодишња тзв. Парада поноса бити једна од најмирнијих и најбезазленијих до сада, поједини екстремистички елементи су злоупотребили и ову прилику за њихову деструктивну пропаганду.

Наиме, у једном тренутку се у поворци завијорила застава са натписом Евромајдан, што је недвосмислена асоцијација на некадашња насилна превратничка дешавања у Украјини, али и на недавне тзв. еколошке протесте у Србији, усмерене на изазивање Беомајдана.

Зато би било веома важно установити ко стоји иза те врсте провокација, при чему треба узети у обзир да организатори данашње манифестације највише сумњају на “Зелено-леви фронт”, чији је лидер Радомир Лазовић био најагилнији у политичкој злоупотреби овог догађаја.

Истовремено, као потенцијалне саучеснике “Зелено-левог фронта” су означили активисте руских и украјинских дезертерских организација које су се од 2022. године запатиле у Србији, а са којима се Лазовић и његови истомишљеници често виђају по пријемима у бројним западним амбасадама и деле исту идеолошко-политичку агенду.

Новости

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ОПАСНЕ ПОРУКЕ СА ТЗВ. ПРАЈДА: ЕКСТРЕМИСТИ УПУТИЛИ ПОЗИВ НА НАСИЉЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *