Како је Симишић на вези са транвеститом Џени Пинтер, осумњиченим за лажне дојаве о бомбама? Вацићев твит отворио Пандорину кутију!

1

Након објаве Мише Вацића на друштвеним мрежама, где се похвалио како је заједно са комшијама очистио парк након спортског турнира, која је уједно привукла велику пажњу јавности али и Бојана Симишића, самопрозваног еколога из Еко-страже. Познат по агресивном и вулгарном понашању, Симишић није могао да сакрије своје незадовољство, јер се још неко усудио да се меша у посао прикупљања смећа, па је у недостатку аргумената кренуо са личним нападима на Вацића на друштвеним мрежама.

Симишић је, као и увек, не бирајући речи, и у једном од својих твитова алудирао на то да је на вези са познатим трансвеститом Џенијем Пинтером, који се тренутно налази у притвору у Београду због слања лажних дојава о бомбама широм Србије након трагедије у школи “Владислав Рибникар”. У свом твиту, Симишић је питао: „Pita Dženi Pinter zašto si razbacao te špert ploče po parku i što si se slikao sa glanc novom lopatom?“ Јасно је да је Симишић покушао да изврне ситуацију и скрене пажњу на Вацића, али је на крају у ствари алудирао на то да је он лично на вези са Џени Пинтером.

Овакви Симишићеви коментари још једном показују колико је овај човек спреман на све како би привукао пажњу јавности, чак и ако то значи да ће се повезивати са особама које имају криминалну прошлост. Џени Пинтер је ухапшен након што је откривено да стоји иза серије лажних дојава о бомбама које су изазвале панику и страх међу грађанима Србије, а посебно након трагедије у Рибникару. Док су грађани били у шоку и жалости због те страшне трагедије, Симишић и њему слични настављају са својим бесрамним нападима, користећи чак и најмрачније догађаје као средство за напад и дискредитацију оних који су им трн у оку.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Миша Вацић није остао дужан и одговорио је на Симишићев твит речима: „Дакле, Боки је на вези са Џени. Изгледа да је и он на некој вези са лажним дојавама о бомбама у школама по Србији, нарочито после Рибникара. Не чуди ме уопште, то су људи који су прошле године искористили ту трагедију зарад политичких поена. Дно дна. Молим полицију Србије и тужилаштво да истражи какве везе је имао Симишић са овим. Осим уколико га опет неко из БИА не заштити. У сваком случају потрудићу се да истрага крене и у том смеру.“

Прочитајте још:  БОЈАН СИМИШИЋ ИЗ "ЕКО СТРАЖЕ" У ПАНИЦИ, ОЧАЈУ И БЕЗНАЂУ

Овај Вацићев одговор је оправдан позив српским властима да истраже везе које Симишић можда има са особама попут Пинтера и његову могућу улогу у ширењу панике преко лажних дојава. Иако Симишић до сада није сносио последице за своје деловање, многи се питају како је овај самопрозвани еколог успео да избегне казне, док су његови следбеници били процесуирани и кажњени за учешће у сличним активностима.

Истина је да Симишић све више показује знакове да је спреман на све како би скренуо пажњу на себе, па чак и ако то значи да ће своје име довести у везу са људима као што је Џени Пинтер. Оно што забрињава је чињеница да је Симишић у прошлости позивао на насилно рушење уставног поретка и да је више пута подстицао немире, али је, из неког разлога, избегао правне последице. Сада када су се појавиле сумње у његове могуће везе са лажним дојавама о бомбама, многи очекују да ће српске безбедносне службе коначно истражити његово деловање.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Како је Симишић на вези са транвеститом Џени Пинтер, осумњиченим за лажне дојаве о бомбама? Вацићев твит отворио Пандорину кутију!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *