Русија тражи нови састанак Савета безбедности УН о Југославији

1
РУСИЈА УН

РУСИЈА УН

Русија тражи нови састанак Савета безбедности УН о Југославији.

Прочитајте још:  Сијарто: Спремни смо да помогнемо српским пријатељима због поплава
Русија је затражила састанак Савета безбедности УН о агресији НАТО на Југославију, изјавио је први заменик сталног представника Русије при светској организацији Дмитриј Пољански.

„Русија је у званичном писму затражила од јапанског председништва да у блиској будућности сазове састанак Савета безбедности УН поводом 25. годишњице агресије НАТО-а на Југославију“, рекао је он, преноси ТАСС.

Прочитајте још:  Патријарх: Григорије нека објасни зашто је уместо болницâ градио винарије, хотеле, ергеле од средстава која је издашно добијао како од Р. Српске тако и из буџета Србије
Русија тренутно чека одговор од председавајућег Савета безбедности.

Раније је руско Министарство спољних послова саопштило да је Москва огорчена понашањем Француске на седници Савета безбедности УН о агресији НАТО на Југославију.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Русија тражи нови састанак Савета безбедности УН о Југославији

  1. Штета што наши велеиздајници Вучић и Дачић нису затражили ту седницу. Вучић не сме ни да писне од својих америчких газда па је холивудски статирао недавно у том истом Савету безбедности УН. Само је узалуд потрошио гориво на авион којим је путовао а које плаћају српски порески обвезници. Зато што је “много паметан”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *