За Весића нема места на листи СНС за Београд

0

Весић (Фото: Јутјуб)

Упркос томе што је предано радио на промени свог имиџа у јавности, а нарочито након учлањења Александра Шапића у Српску напредну странку, актуелни заменик градоначелника Београда Горан Весић се неће наћи на листи напредњака на предстојећим престоничким изборима, сазнаје Нова.рс.

Међу кључним променама које се односе на наступ напредњака на београдским изборима у априлу, јесте и то што, према сазнањима нашег дневног листа, актуелни заменик градоначелника Горан Весић неће бити у том тиму, што је и сам потпредседник СНС наговестио након учлањења у ту партију.

“Уколико на следећим изборима будем добио поверење за било које важно место у држави потрудићу се да изаберем своје најближе сараднике са којима могу да поднесем одговорност за то што будем радио, а међу њима не видим Горана Весића”, рекао је Шапић гостујући на телевизији Нова С, на шта му је Весић одговорио да мора да се „научи лепом понашању“.

„Очекујем да се Шапић пре уласка у СНС научи лепом понашању. Очекујем да научи да је СНС једна велика породица и да у СНС-у постоји само један тим, а то је тим Александра Вучића. У тој тиму сви чланови и сви функционери блиско сарађују и спроводе политику Александра Вучића“, апострофирао је у свом одговору Весић.

Улазак Шапића у СНС фамилију напослетку је очито резултирао искључивањем Весића из комбинација за нову функцију у граду. Заменику градоначленика на крају није помогао рад на промени имиџа, приближавање младим гласачима кроз отварање налога на Тик Току и покушаји да се представи као неко ко је увек ту да реши све проблеме Београђана.

Прочитајте још:  ЗЛОЧИН БЕЗ KАЗНЕ: Унук црногорског србомрсца некажњено ДИВЉА ПО СРБИЈИ!

Међутим, иако је руководство странке одлучило да Весић не буде на листи напредњака за Београд, то, према речима нашег саговорника, не значи да други човек престонице неће бити на листи кандидата за посланике на парламентарним изборима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *