„Дан“, срамни АНБ: Игуману Данилу забрањен улазак у Црну Гору!

0

Црна Гора (Принтскрин Јутјуб)

Игуману Манастира Дајбабе архимандриту Данилу забрањен повратак у Црну Гору.

У Министарству унутрашњих послова одобрена је листа са низом особа којима није дозвољен улазак у Црну Гору, а међу њима је, како незванично сазнајемо, и протојереј ставрофор др Велибор Џомић Игуману Манастира у Дајбабама архиумандриту Данилу (Ишматову) забрањен је улазак у Црну Гору и он је враћен са граничног прелаза, сазнаје незванично портал Дана из више извора.

Није познато зашто је Игуману Данилу забрањен улазак у Црну Гору. Он је прије неколико дана напустио нашу земљу, а синоћ је хтио да се врати, што му погранична полиција није дозволила.

Прочитајте још:  ЈЕВТО ЕРАКОВИЋ, ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА ДПС-а ОД ЈУТРОС СЕ НЕ ЈАВЉА НА СВОЈ ТЕЛЕФОН И НИКО НЕ ЗНА ГДЕ ЈЕ
Архимандрит магистар Данило (Ишматов) рођен је 7. маја 1962. године у Ижевску (Русија). Дипломирао је на Академији умјетности у Москви 1990. године и на Православном Универзитету Св. Јована Богослова у Москви 2004. године Магистрирао на Богословском факултету у Београду 2008. године.

Замонашен у Даниловском манастиру у Москви 1995. године. Рукоположен за јерођакона 1996. године а за јеромонаха 1997. године. Одликован звањем игумана Белогорског манастира у Перму 1998. године. Одликован звањем архимандрита од архиепископа цетињског митрополита црногорско-приморског др Амфилохија Радовића у Цркви Светог Ђорђа у Подгорици 2014. године.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Зашто је поштеђен Триванкин отац, главноосумњичени у афери "индекс"
Након упокојења игумана Луке (Анића) постављен је за старешину Манастира Дајбабе 9. фебруара 2013. године.

Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *