БИЋЕТЕ КАО НОВИ! Најбољи ПРИРОДНИ НАПИЦИ за детокс тела

0

(Фото: Фото: Депозитфото)

Ових 8 напитака, можда нисте ни знали, су природни диуретици и имају невероватно моћу функцију у чишћењу организма. Помоћу њих се, између осталог, покреће и метаболизам, уклања осећај надутости и умора.

Ево о којим напицима је реч…

Сок од парадајза

Парадајз је одличан диуретик, с обзиром да садржи велики удео воде. Он је богат каротеном, антиоксидансима ликопеном и витамином Ц, а све то повољно делујена избацивање накупљених токсина и воде.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Чај од маслачка

Конзумација овог чаја помаже бубрезима да избаце вишка воде и соли, а притом је и добар извор калијума који је један од важнијих минерала у телу.

Краставац

Обилује сумпором, па тако повећава лучење мокраћне киселине и испуштање токсина из тела. Његовим конзумирањем стимулише се и избацивање масноћа из организма. У чашу воде ставите неколико колутова краставца, сачекајте неколико сати и конзумирајте тај напитак како би из тела избацили све токсине.



Першун

Чај од першуна потсиче рад бубрега и тако доприноси избацивању сувишне течности из тела.

Брусница

Брусницу многи сматрају једним од најбољих и најефикаснијих диуретика.

Увин чај

Чај од уве популаран је лек за обољења уринарног тракта. Осим тога он делује антимикробно и диуретски на тело, што га сврстава на ову листу природних „чистача тела“.

Зелени чај

Потпомаже код благе детоксикације организма.

Јабуково сирће

Додајте 2 кашичице јабуковог сирћета у чашу воде и пијте овај напитак 3 пут дневно како бисте уклонили све накупљене токсине.



народнилијек.цом

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *